Összegyűjtöttük, mi történt a Való világ első szériájának játékosaival: VV Györgyi már két kisfiú édesanyja, és VV Ági is családanya lett. Oki eljegyezte a barátnőjét, a győztes Szabi pedig nyomozóként dolgozik. Ez volt az a csapat, aminek egykor tagja volt a 2012-ben elhunyt Lorenzo.
 

VV Györgyi 

Tóth Györgyi, aki a műsor boszorkánya volt, jelenleg Budapesten él. A Velvet megkeresésére elmondta, hogy időközben férjhez ment, és született két kisfia. "Harmóniában, szeretetben élek, ami néha már mesének tűnik, hiszen mindig ilyen életre vágytam. A Való világ után elég sokba került ezt nekem felépíteni. Lelkem, időm, és sok kézzel nem fogható dolog ment rá, de persze megérte. Az akkori villa ma is vonzana biztos" – mesélte VV Györgyi, aki családi vállalkozásban dolgozik, amit nagyon szeret csinálni, de a legjobban az otthoni kis világuk érdekel, ami mindennap egy kaland számára. Kattintson a Facebookra és nézze meg, milyen fiatalos! 

 

VV Ági

A székesfehérvári származású Kégl Ágnes a valóságshow után Budapestre költözött, ahol újságíróskodni kezdett, miközben a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció-magyar szakát végezte. A zeneiparba is belekóstolt Majka segítségével, de nem járt túl sok sikerrel a próbálkozás, mivel lemeze alig fogyott. VV Ági évekig a Life.hu internetes magazinnak dolgozott újságíróként, a Sztár rovatba írt cikkeket, néhány hónapja pedig családjával Angliába költözött, ahol az Expressnél és a Daily Star Online-nál dolgozik. "Ha nem kerültem volna képernyőre, szerintem akkor is ezen a pályán dolgoznék. Szerencsére én nem jártam úgy, mint egy-két exlakótársam, akik azt gondolták, hogy a Való világ által a médiában maradhatnak" – nyilatkozta korábban a Blikknek. Az exvillalakó egy kisfiú, Áron édesanyja.

 

VV Lorenzo

A motoros srác volt a műsor macsója, aki VV Áginak el is csavarta a fejét a villa falain belül annak ellenére, hogy kint komoly kapcsolatban élt. Gerzsényi László és Kégl Ágnes szerelme viszont nem teljesedett be: bár a valóságshow után együtt utaztak el egy hurghadai luxusszállodába, VV Lorenzo alig foglalkozott a lánnyal, inkább szörfözgetett. Gerzsényi végül lenyugodott, és visszatért exbarátnőjéhez, akivel családot is alapított. 2010-ben egy kisfia, később pedig egy kislánya született. Nyitott egy quadpályát és egy motorosboltot, és állítólag két topless bárja is volt. 2012 augusztusában motorbalesetet szenvedett, és olyan súlyos sérülésekkel szállították kórházba, hogy életét már nem sikerült megmenteni

 

VV Szabolcs

A békéscsabai Mészáros Szabolcs nyerte meg az első szériát. VV Szabolcs a műsor után eladta a nyereménylakását, született egy kisfia, és politikai pályára lépett: az MSZP egyik kampányarca lett, 2004-ben pedig a zuglói önkormányzat képviselője. A hírek szerint ezek után sikeresen felderítette egy gazdasági bűncselekmény szálait, tehetségét látva pedig azt javasolták neki, hogy működjön együtt a rendőrséggel. Elvégezte az ehhez szükséges tanulmányokat, és azóta állítólag magánnyomozóként dolgozik. 

 

VV Oki 

A mezőtúri exvillalakónak sokáig semmi nem sikerült az életben: a műsor ideje alatt tudta meg, hogy régóta beteg lánya meghalt, két házassága is tönkrement, és bár az Omen zenekar frontembereként próbálkozott a villalét után, a zenei karrier se jött be neki. "Én nem ültem a fülemen, tehát mindig próbálkoztam valamivel, csak nem jött össze, valami mindig közbejött. Egy kicsit szerencsétlennek éreztem magam, hogy biztos valami átok ül rajtam" – mesélte korábban a Fókusznak Pintér Zoltán, aki folyamatosan váltogatta munkahelyét. Egyszer pénzváltóként dolgozott, de csalással vádolták meg, és kirúgták, ráadásul kéthavi munkabérét sem kapta meg. VV Oki jelenleg Budapesten él, és úgy tűnik, legalább a magánéletében megtalálta a számításait: a facebookos adatlapja szerint eljegyezte barátnőjét. 

 

VV Majka 

Majoros Péter neve mellett már kicsit viccesen hat a VV, hiszen az ózdi exvillalakó jól berágta magát azóta a médiába, már nem is egykori VV-sként emlékszünk rá. Műsorvezetőként, színészként és rapperként folytatta pályafutását. Négy albumot adott ki, ebből kettő aranylemez minősítést kapott. 2004-ben a Cool Tv alkalmazta műsorvezetőként, 2006-ban pedig tagja volt a Danubius Csili csapatának. 2007-2008-ig a Viasat 3-nál dolgozott, 2010-től pedig a TV2 szerződtette olyan produkciókhoz, mint A Nagy Duett vagy az Ezek megőrültek. Profi pókerjátékos, több országos versenyt is megnyert. Jelenleg Hornyák Hajnalka, vagyis Dundika élettársa, közös gyerekük is van, Marián

 

Akikről szinte semmit nem tudunk: 

Ádám Hajnalka és Moringer Nikolett teljesen felszívódott, bár utóbbit megtaláltuk a Facebokkon, ahogyan az egykori cuki kislányt, Takács Nórát is. VV Nóra most Olaszországban él, a feltöltött fotók alapján ugyanolyan vidám és mosolygós, mint volt. Bak Lászlóról, vagyis Leslie-ről viszont egyáltalán nem tudunk semmit. Ha bárkiről tud valamit, írjon nekünk a velvet(kukac)mail.velvet.hu címre!