Azt már a múltkor megtudhatta, hogy Katie Holmes baromi jól néz ki mostanában, azt viszont nem, hogy mégis mit csinál a színésznő, mióta elvált Tom Cruise-tól. Hát örül. Merthogy a színésznő nagyon boldog, nagyon kiegyensúlyozott, több filmje is készülőben van, és annak ellenére néz ki pofátlanul jól, hogy a jelek szerint még dohányzik is. Sokan pedig még mindig azt pletykálják, hogy Jamie Foxx-szal kavar.

New York és minden más is csodálatos

Ha már nagyon aggódott volna amiatt, hogy az égvilágon semmit nem tud Katie Holmesról, mióta 2012 nyarán elvált Tom Cruise-tól, most nagyon fog örülni, mert az NBC azt írja, hogy a színésznő és lánya azóta is boldogan élnek egy New York-i lakásban, amiért havonta 12500 dollárt, vagyis körülbelül 2,8 millió forintot fizetnek.

„New York mindkettőnknek jót tett. Imádom, hogy a közelben színházak és galériák vannak. Ezek azok a dolgok, amik miatt nagyon szeretem ezt a várost. Imádom a Knicks-et (New York kosárlabdacsapata). Imádok a szomszédokkal beszélgetni a liftben. Itt úgy érzem, hogy részese vagyok valami igazán nagy dolognak" – lelkesedett a People magazinnak Holmes, aki ezek szerint annak is tudna örülni, ha véletlenül belelépne egy kutyakakiba. De nem csak ő, hanem Tom Cruise-zal közös lánya, Suri is elég jól érezheti magát, mert egy nagyon puccos magániskolába jár, Holmes pedig, amikor ráér, jótékonykodik és részt vesz egy mellrák-ellenes alapítvány munkájában.

Suri Cruise is színészkedni fog

De a hétéves Suri Cruise nem csak a tanulással foglalkozik, a Mirror szerint a kislány áprilisban kezd járni színjátszó szakkörbe. Suri Cruise akkor tölti majd be nyolcadik életévét, a színésznő pedig azt mondta, hogy ha lánya még akkor is lelkes lesz, és tényleg szeretne színészkedni, akkor beleegyezik, hogy anyja és apja nyomdokaiba lépjen. Jól értesült, de meg nem nevezett ismerősök szerint Holmes azért nem lelkendezik annyira, mert nagyon félti lányát a showbiznisz világától, de ha a kislány tényleg ezzel szeretne foglalkozni, állítólag nem fog az útjába állni.

Holmes annak ellenére néz ki jól, hogy cigizik

Katie Holmes nem csak szebb és egészségesebb kinézetű a válása óta, de láthatóan lazább is, legalábbis eddig nem nagyon láttunk róla olyan fotót, amin cigi lóg a szájából. Pedig tényleg dohányzik, alig pár napja készült pár fotó arról, hogy egy kávé mellé rágyújt (egy fél dobozzal). A 35 éves színésznő, aki ennek ellenére is baromi jól néz ki, simán játszhatna még mindig gimnazista kislányt, mint ahogy tette azt annak idején a Dawson és a haverokban. Ez persze nem jelenti azt, hogy önnek is rá kell szoknia a cigarettára, inkább csak fortyogjon magában egy sort, hogy Holmes még ezt is megteheti anélkül, hogy összeszottyadna a bőre.

Még mindig arról pletykálnak, hogy Jamie Foxx-szal kavar

De lehet, hogy Katie Holmes nem csak azért imádja New Yorkot, mert Alec Baldwinnal ellentétben meglátta benne a szépet, hanem mondjuk azért, mert már megint szerelmes. Merthogy az IB Times szerint még mindig azt pletykálják, hogy Holmes és Jamie Foxx összekavartak, pedig Foxx ezt már tavaly is tagadta.

Page Six például február elején megírta, hogy Holmes és Foxx a New Yorkban megtartott Super Bowl után együtt töltöttek némi időt, sokan pedig úgy tudják, hogy a színésznő Foxx kaliforniai lakásában töltötte a Grammy díjátadó hétvégéjét. Amúgy azt, hogy Holmes és Foxx együtt lehetnek, arra alapozzák, hogy még tavaly nyáron látták őket együtt táncolni egy alapítványi gálán. Erről egyetlen egy képet találtunk, amit itt láthat alul. Igen, ott a háttérben az tényleg Jamie Foxx és Katie Holmes, és alig másfél méternyi távolság van csak köztük!

De természetesen az is előfordulhat, hogy Holmes nem egy újabb párkapcsolat miatt néz ki jól, hanem azért, mert dolgozik. Az IMDB szerint négy filmje van készülőben. Az egyik, sikeresnek ígérkező ezek közül a The Giver, amiben olyan színészekkel szerepel majd együtt, mint Alexander Skarsgard, Meryl Streep, az énekesnő Taylor Swift és Jeff Bridges.