Az idei Oscar-díjátadón nem csúsztak ki testrészek a ruhából, senki sem szállt ki nagyterpeszben a kocsiból, és hiába vakuzgattak a fotósok, nem látszottak át a ruhák sem. A díszletek mögött viszont hatalmasakat röhögtek a sztárok, és az utóbulikra előkerültek a mellkidobós szettek is. Mindent megmutatunk, amit eddig csak a celebek láthattak.

Minden buliban az a legizgalmasabb rész, amit nem láthat mindenki – ez pedig a filmakadémia éves nagy buliján hatványozottan igaz. A Sztárok Nagy bevonulásán senkinek sem látszott ki semmije, de az Oscar-utóbulikra sokan előkapták a mellmutogatós, félig-meddig áttetsző ruháikat. Még Britney Spears, Ireland Baldwin, és Reese Witherspoon is. Alábbi galériánk első felében ilyen nőitest-témájú, remek felvételeket tekinthet meg, ha az összeollózott képre kattint!

Galériánk második felében pedig – ezt az alábbi fotóra kattintva tekintheti meg – a kulisszák mögött, szűkebb körben készült fotókat nézhet meg. Itt nincs csöcs, van viszont sok röhögés, és érdekes pillanat. Ha lehet, itt még jobban ajánljuk, hogy kattintson!

Ha vasárnap este óta nem kapcsolta be az internetet, elmondjuk, hogy március 2-án, vasárnap kiosztották az Oscar-díjakat. Az eseményt azok is átvészelték valahogy, akik nem kaptak, például Leonardo DiCaprio. Sok érdekességet láttunk, például Jessica Biel rettentő formás fenekét, és Anne Hathaway furcsuló vonásait. Megemlékeztünk a legrosszabbul öltözöttekről, Díványos tesóink pedig a legcsinosabb művésznőket tárták önök elé.