A New York-i Bloomingdale's-ben március 20-tól kapható az erotikus iparban dolgozó Dita Von Teese saját fehérnemű kollekciója. Harisnyatartókból, harisnyacsiptetős bugyikból, míderekből és csipkekombinékból áll a kollekciója.

A börleszktáncosnő, Dita Von Teese saját fehérnemű márkát indított, a kollekciót New Yorkban mutatta be március 20-án a Bloomingdale's-ben. Az erotikus vetkőzéséről híres Dita Von Teese úgy reklámozta a melltartóit és a bugyijait, ahogy kell: minden figyelmet felkeltő dekoltázzsal. 2013-ban alapította meg a Von Follies nevű bugyimárkát, az ötvenes évek stílusára hajazó, harisnyatartós, míderes fehérneműk webshopban is megvásárolhatók. 

A 41 éves modell évek óta árulja a saját ruháit, az egyik fekete koktélruháját például Christina Hendricks viselte egy eseményen. A ruhákat és a fehérneműket is kifejezetten olyan nőknek készíti, akik a fehérneműk viselése a nőiességükhöz tartozik, sőt, még tanácsokat is adott, hogyan kell a fehérneműt megfelelően viselni. Azt ajánlja például, hogy mindenki viseljen a méretének megfelelő bugyit és melltartót, ha valakinek problémája van a saját méretével, akkor vágja ki a címkét a bugyiból. Többféle bugyit és melltartót is kell vásárolnia a nőknek, olyanokat amik stílusban passzolnak, amiket lehet össze vissza kombinálni. Fehérneműt viselni szerinte gyakorlatilag kötelező egy nőnek, ezért olyat érdemes vásárolni, amiben lehet gyönyörködni nap mint nap. ha valakinek, akkor Dita Von Teese-nek érdemes meghallgatni a tanácsait etéren, a modell csak 1991 óta táncol, 15 és 22 éves kora között eladóként dolgozott egy fehérneműboltban. 

Dita Von Teese magánéletéről csak annyit tudni, amennyit a bulvárlapok megírnak, az tény, hogy Marilyn Manson barátnője volt évekig, januárban az a pletyka járta, hogy Russell Crowe szeretője lett. Van olyan hollywoodi férfi, aki lerázta a revütáncosnőt, Bradley Cooper gentlemanhez kicsit sem illő módon még az italt sem fogadta el, amit Dita Von Teese küldött neki egy bárban. A napokban New Yorkban egy ismeretlen férfival látták kézenfogva sétálni, egyelőre nem tudni, kicsoda a fiatal férfi.