Lisa Rinna ismét megmutatta magát bikiniben, hogy a világ ismét rádöbbenhessen: bár tényleg túl nagy szájat műtöttek az arcára az orvosok, és elég mű lett az arca, a színésznő teste borzasztóan jól néz ki. Főleg ha azt nézzük, hogy nyáron lesz ötvenegy éves, vagyis idősebb a rozzant, alkoholista télapóra hasonlító Russel Crowe-nál.

Házassági évfordulója alkalmából Lisa Rinna elment nyaralni a férjével, Harry Hamlinnel. A Melrose Place-ből is ismert B-kategóriás színésznő újra megmutatta, hogy a majdnem 51 éves teste milyen jól néz ki bikiniben. A spontánnak közel sem mondható fotókon a szanaszétműtött Rinna úgy pózol, mintha a képek a Sports Illustrated következő számába készülnének. De a férjével andalgósak is inkább katalógusba illenek, túl jó minőségűek ahhoz, hogy elhiggyük, ezek paparazziképek.

Lisa Rinnának a sikert és ismertséget hozó Melrose Place után volt még pár sorozatbeli szerepe, és feltűnt a Dancing with the Starsban is, meg egy házátalakítós műsorban is, de leginkább tényleg csak  arról ismert, hogy óriási halszájat csináltatott magának. Na meg hogy eszetlenül dögös.

A lényegretörően fogalmazó színésznő egyébként nem mostanában kezdte a plasztikáztatást. 2008-ban elmondta, hogy injekcióztatta arcát, ránctalanító és szájnagyobbító műtéteken vett részt. Akkor azt is elismerte, hogy egy kicsit már tényleg túlzásba esett: „Amikor megláttam egy fotót, ami rólam készült, kicsit meglepődtem. Óvatosnak kell lenni. Én nagyon jó példa vagyok erre.”

Később arról is beszélt, hogy ajakfeltöltése nem sikerült a legjobban, és végre bevallotta, hogy egyáltalán nem ilyen szájat szeretett volna. A színésznő elmondta, hogy a Beaches című filmet látva megirigyelte Barbara Hershey ajkait, ezért kés alá feküdt. Az eredménnyel először elégedett volt, de a szilikon megkeményedett, amit kortizon-injekcióval próbált korrigálni, ettől viszont brutálisra püffedtek az ajkai. Persze Rinna leginkább ennek köszönheti ismertségét, és azt, hogy férfiak milliói rajonganak érte. Úgyhogy örüljön ön is, mert ön meg azt köszönheti ennek, hogy újra megnézhet pár bikinis képet Lisa Rinnáról

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!