Összeszedtük azokat a szalagcímeket, amelyeket Zimány Linda és Jude Law lekamerázott flörtölése okozott. A nemzetközi sajtó Zimány egyéb, vélelmezett érdemei helyett egykori Playboy-címlapját emlegeti, és a testét méltatja. És olyan címeket ad, hogy tényleg sírunk.

1. Jude Law-t levideózták, ahogy egy zsúfolt budapesti bárban elcsábítja Zimány Linda magyar modellt

Sajnos ezt a cikket, amely a legelső volt a flörtöt nemzetközileg dokumentáló anyagok között, már levették a Daily Star oldaláról. Itt volt. Nem, nem az url változott meg, keresgéltünk, sehol sincs. 

2. Nézd meg, ahogy a totál szétesett Jude Law Playboy-modellt csókolgat! LÁTNI KELL

Az Mstarz cikke viszont a helyén maradt: azt részletezik, hogy a színész milyen szutyokrészeg volt, miközben ráment a Playboyt is megjárt magyar modellre. Megjegyzik, hogy a nő is beszélt Lawhoz, aki vagy figyelt rá, vagy nem, de az biztos, hogy főleg a tapizás meg a csókolózás érdekelte. Végül azon tűnődnek, emlékszik-e bármire az egészből a másnapos színész.

3. Jude Law részegnek tűnik a magyar bárban, ahogy ráhajt a Playboy-modellre

A Herald Sun finomkodó című anyaga azon tűnődik, hogy ha még Jude Law-nak sem jön mindig össze a csajozás, miben bízzon a többi férfi. Azt írják, a színésznek láthatóan jó a kedve, de hiába próbálkozik a szőke Playboy-modellnél, Zimány lesöpri a próbálkozásait. 

4. Videó: Zimány Linda a Playboy-modell, akit Jude Law le akart smárolni

Na, a Scalleywag&Vagabond nem finomkodik, rögtön azzal kezdik, hogy milyen dögös kis kurvát akart Law felszedni, aztán belemennek, mennyire kommunikációképtelenre itta magát Law, végül Zimány Playboy-címlapjánál kötnek ki. Megjegyzik, hogy nem tisztázott, ki mennyire tudott arról, hogy filmezik őket, de ha a színész észlelte is, leesett-e neki a dolog. Kitérnek arra, mennyire örült Law és Zimány annak, hogy a kedd az új péntek, és nincs jobb a kedd éjszakánál. Aztán kiemelik, hogy Zimány milyen címeket nyert meg eddig.

5. Jude Law részeg videója: a színész megrángatja a modellt, és nem szégyelli magát

A Hollywood Gossip cikke nem mond sokat, és azt is minek: rácsodálkoznak, Jude Law mennyit motyog, és milyen részeg. Aztán vállat vonnak, mondván, a színész annyi hülyeséget csinált már, miért ne viselkedne hülyén nyilvánosan.

6. A részeg Jude Law megpróbálja megcsókolni a Playboy-modellt

A NineMSN szerzője is annak örül, hogy a takonyrészeg Jude Law pont ugyanolyan bénán csajozik, mint bárki más, hasonló állapotban. Zimányt a következő szavakkal említik: „helyi modell, aki szerepelt a magyar Playboyban”. Végül céloznak rá, hogy a felvétel akár gerillavideó is lehet.

7. Ölelések, csókok és káosz, így szedte fel Jude a Playgirlt

Kicsit csalódtunk a Daily Mail címadásában: ezt vártuk a legjobban, ehhez képest csak ennyire futotta. Zimányt glammodellként emlegetik, Playboy-címlapostul. Sajnos az egész anyagot összeszedték innen-onnan. Nagyon várjuk a folytatást!

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!