Palvin Barbara nem a levegőbe beszélt, amikor közölte, hogy színésznő szeretne lenni. Már a Budapesten forgatott Hercules trailerében is láthatjuk a húszéves modellt. A tervei nem egyediek, íme öt modell, aki színésznőként is ért el sikereket.

Rosie Huntington-Whiteley

A 26 éves nőt senki nem tartja különösebben jó színésznek, de mivel a Transformers-filmek harmadik része is sikeres lett, ebben ő is osztozik. Huntington-Whiteley már biztosan szerepelni fog az újraindított Mad Maxben is 2015-ben. Modellként 2006-ban lett a Victoria's Secret modellje, két évvel később pedig már a brit Vogue címlapján virított. Mondjuk volt is mit virítania.

Laetitia Casta

A francia Laetitia Casta 35 éves korára szinte mindent elért a modellvilágban: száznál is több címlapja van, többek közt a Vogue-nak és a Rolling Stone-nak pózolt, de modellkedett Yves Saint Laurentnak és Jean-Paul Gaultiernek is. Filmes karrierje az Asterix és Obelixben indult, azóta már komolyabb darabokban is szerepet kapott: 2010-ben például Bridgette Bardot-t alakította a Serge Gainsbourg életéről szóló filmben. Azért fehérneműben most is tud pózolni.

Milla Jovovich

Az Ukrajnában született Milla Jovovich már kilencéves kora óta modellkedett az USA-ban, és bár gyerekként feltűnt pár helyen, a legkomolyabb dobása az Ötödik elem volt. Ezt követően leginkább a sokrészes Kaptár agyatlan zombihenteléseiben hozta a szegény ember Ellen Ripleyjét, ennek hamarosan lesz egy hatodik része is. Modellként neki is összejött a Vouge-címlap, de többször is szerepelt a Glamourban is, a házasságát pedig még mindig pucér képekkel dobja fel.

Grace Jones

A maszkulin kinézetű jamaicai igazából mindenhez ért: énekesként és modellként is komoly sikereket ért el, feltűnő, és azonnal felismerhető külseje miatt viszont színészként inkább extrém szerepekre volt jó. Giorgio Armani és Karl Lagerfeld társaságában persze nem csoda, hogy bejött neki a modellkedés, a filmes karrierje legemlékezetesebb része viszont az, hogy Arnold Schwarzenegger mellett adta a kőkemény barbárnőt a Conan, a pusztítóban.

Denise Richards

Richards inkább glammodell, mint a klasszikus kifutós nő, úgyhogy neki a Vogue helyett a Playboy és a CKM jött össze, cserébe szerepelt egy csomó sorozatban (Beverly Hills 90210, Kerge város, mostanában Twisted), és például a Csillagközi invázióban is feltűnt. Persze ne menjünk el amellett, hogy ő Charlie Sheen exfelesége is, bár reméljük, Palvin Barbara ebben nem akarja követni.