Tőle mondjuk abszolút nem mondható meglepőnek, hogy meztelenséggel oldja a távkapcsolat magányát. Ugyanis korábban is képek sokaságán szexiskedett, már 1998-ban muffot mutatott a világnak.

Milla Jovovich megtette azt, amivel minden távházasságot fel lehet dobni: pucér fotókat küldözget magáról a férjének – írja a Female First. Élete párja (2002 óta) ugyanis Paul W. S. Anderson brit rendező, akivel munkájuk miatt sokszor hetekig nem találkoznak.

A minap olyan sms-váltást sikerült végrehajtaniuk, ami az év egyik legviccesebbje. "Egy mezőn az ömlő esőben, sárban állva..." – panaszkodott Anderson. Mire Jovovich: "Cannes-ban, pezsgőt iszogatva és kaviárban állva...!", és az üzenethez csatolt egy önmagáról készített meztelen képet.

2007-ben jótékonysági okokból pózolt már pucéran a Clothes Off Our Back szervezetnek, bár akkor épp terhes volt. 2009-ben, már a szülés után egy bimbóvillantó fotósorozattal tért vissza. Régebbi sztori volt (1998-as), de csak 2009-ben került elő Jovovich és Kate Moss pár szőrös-meztelen képe. Ez az év ezzel nem ért véget: a modell előbb a Maximnak vetkőzött, majd expasijának és a Purple-nek mutatott meg mindent.

2011 végén kijött a Pirelli naptára, hosszú szünet után itt folytatta a pucérkodást a modellből lett színésznő, azóta csend (leszámítva a most zajló velencei biennálét, ahol egy átlátszó ketrecbe zárták, olykor melltartó nélkül). Most úgy döntöttünk, egy szépségelemző képgyűjteménnyel adózunk e szokása előtt. No meg reménykedünk, visszatér még a 2009-es Pucér Év Milla Jovovich életében.