Ha már ön is nagyon szeretne végre nyaralni, kattintson thaiföldi képeinkért és celebjeinkért! Mert ők aztán nem várnak az első melegebb napsugárba, elrepülnek a Távol-Keletre, ahol ladyboyok és sült csótányok között élvezhetik a jó időt.

Talán az alacsony árak, talán a kellő messzeség teszi, mindenesetre a magyar celeb kifejezetten szereti Thaiföldet. Legutóbb Spitzer Györgyi, azaz Soma villantott elefántot és mellet egy thai tóban. Az elefántot sikerült is alaposan megcsutakolnia, az aktusról remek fényképek készültek.

Nála is nagyobb szerencsés Szorcsik Viktória, aki hónapokat töltött Thaiföldön (na meg bejárta Malajziát, Ausztráliát és Kambodzsát is). "Igazából szerettem volna megismerkedni új kultúrákkal, új emberekkel, inspirációt gyűjteni, valamint ötletelgetni, mit és hogyan lehetne akár itthon is megvalósítani azokból, amit kinn láttam, tapasztaltam" – árulta el a nagy titkot, amiért a magyar celeb a Távol-Keleten üdül. Imádta a helyi kultúrát és az életstílust, valamint hogy alacsony a rezsi, mert nincs tél. Csak egy gond volt: Nyufi kutyát alig engedték fel a repülőre a hazaúton. Végül azért mondott ő is egy sokkolót: "Azért jöttem haza, mert elég volt most ennyi Ázsiából".

Kefír is rengeteget járt Thaiföldön, de ő nem kispályázik, saját ingatlana van Pattaján. Azonban rendszeresen érik itt balszerencsés esetek, nemrég például megkergetett egy majmot, és beleakadt egy szögesdrótba. Tavaly decemberben még reménykedtünk, hogy Puzsér Róbert is Bangkok-alsóra költözik, legalábbis azt nyilatkozta, hogy ki akar lépni az itthoni posványból. Aztán már januárban újra futotta a szokásos köröket Hajdú Péterrel és a pinával.

Kefírhez hasonlóan balesetet szenvedett Kovács Bettina Dóra, azaz az Éjjel-nappal Budapest Zsófija is egy thai nyaraláson. Egy teherautó elől nem tudott kitérni, és nagyot esett robogózás közben. Szerencsére a modellkarriert nem kellett feladnia a sérülései miatt. Ha már modellkedés, akkor a vetkőzéssel tavaly felhagyó Fekete Tünde következzék, aki így indokolta, miért itt vetkőzött: “Egzotikus arcom van, és úgy szerettem volna, hogy a búcsúanyag nem stúdióban, hanem egzotikus országban készül."

Radics Gigi ezzel szemben a családját vitte el fotósok helyett nyaralni, Kasza Tibor pedig egy éve itt szedett fel egy csajt. Keresztes Ildikó 2012 januárjában egyik barátnőjével töltött 10 napot az országban, majd nyilatkozott a kötelező témákban: a shemale-ekről és a sült rovarokról. A külföldi celebek is szeretik Thaiföldet, láttunk mi már Kardashian-klánt, Michelle Rodriguezt és Rihannát is thai tengerparton. 

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!