Az eddigi öt évadban olyan férfiak nyerték meg a lakást, az évi egymilliót és az autót, akik nem feküdtek le senkivel a villában. Maximum pettingeltek, csókolóztak, vagy udvaroltak valakinek. A VV6-ban két férfi maradt játékban, VV Krisztián és VV Aurelio, mindketten szexelnek a villában. Akár ők nyerik, akár valamelyik nő, az eddigi trend mindenképp megdől.

Szabolcs, Laci, Milo, Alekosz, Attila, ők nyerték meg az eddigi Való világ játékokat, és a villában töltött idő alatt közülük egyedül Milónak volt szexuális élete, ő is szolidan, takaró alatt pettingelt állítólag. Ezt is csak utólag tudta meg a világ az egyik interjúból, amire ma már senki nem emlékszik – nincs fenn az interneten sem. A nyertesek közül többen még csak a pettingig sem jutottak el, aki eljutott, az Alekosz, de ő is inkább csak szánalomból kapott egy kevés szexuális élményt Szandikától. Azok közül a párok közül, akik az eddigi Való világ szériákban keményen odatették magukat a szexben, egyik fél se nyert, a dobogóig is csak elvétve jutottak el. Alekosz (VV4) 165 napot töltött a villában, ő az eddigi rekordtartó, VV Attila (VV5) 163 napig volt a villában, Milo (VV3) 150 napig volt elzárva, VV Laci (VV2) 142 napig, a legelső nyertese pedig ennél kevesebb ideig, pontos számot nem tudni. A következtetést érdemes levonni: bár úgy tűnik a nép nem díjazza a kamera előtti dugást lakással, havi egymillióval és autóval, de a műsorban mégis nagyon kell a szex és a szerelem, különben nem ülnek a tévé elé a nézők.

A VV6-ban jelenleg VV Zsófi, VV Viki, VV Krisztián, VV Iza, VV Aurelio és VV Teo vannak még versenyben, ha az eddigi séma beigazolódik, akkor a kamerák előtt szexelők maximum a döntőig juthatnak el, a nyertes pedig olyasvalaki lesz, aki nem mélytorkozik a mosókonyhában, mint Katka tette Frenkivel a VV3-ban. Az esélylatolgatás, hogy ki nyeri a VV6-ot, azért is érdekes, mert eddig csak férfiak nyerték meg a játékot, azonban a villában tartózkodó két férfi mindegyike keményen nyomja a szexet a villacsajával. Az eddigi trendek ennek megfelelően megváltoznak a VV6-ban, vagy lány nyeri a játékot, amire még nem volt példa, vagy valamelyik fiú – de mindkettő szexel keményen a villában, és erre se volt még példa. 

Majka valamit csinált Maya Golddal, a VV1-et Szabolcs nyerte

Majka és Oki a bérnőstényekkel hált, Majkát Maya Gold elégítette ki a takaró alatt (videót itt talál), hogy pontosan mi történt, és megtörtént-e bármi is, arra sose derült fény. Oki egy kispesti prostituáltat kapott a szerkesztőktől, Oki is és Majka is bekerült az első három közé, de egyikük se nyert. 

Sziszi és Péter a VV2-ben esett egymásnak , Laci nyerte a játékot

A VV2-ben mindenképp ki kell térni a leszbikus szerelemre, Rita és Kismocsok kapcsolata a villán kívül is folytatódott évekig. A játékban Péter és Sziszi évődött egymással, szexeltek, veszekedtek, üvöltöztek. A falakon túl is tartott a románc, amíg el nem csattant a pofon. Sziszi ötödik helyen végzett, Péter harmadik lett. 

Frenki odatette magát a VV3-ban, a döntőig se jutott el, Milo nyert

Frenki a nőjével költözött a villába egy párként, szexeltek is, majd amikor a nője kiesett, felszedte Katkát. Frenki és Katka a mosókonyhában tolt egy menetet, Frenki a kilencedik lett, kiejtette őt Tommyboy, kóKatka a harmadik helyig jutott. A játékot Milo nyerte, aki Marcsival jött össze a villában: csókolóztak, és talán kézimunka is volt. Állítólag Marcsi miután kiesett, azt nyilatkozta, szex is volt a kamerák előtt. Erre senki nem emlékszik, de arra se, hogy pettingeltek volna. 

Alekosz nyerte a VV4-et, csak pettingelt Szandikával 

Alekosz és Szandika egymáson dörgölőztek ruhában, a szárazkefére kettejük párbeszéde miatt emlékszik bárki is. VV Jerzy és VV Gigi a két szexipari munkás légyottja az, ami mindent vitt a szériában. A két szereplő nehezen adta be a derekát a szexre, végül a szerkesztők meglepték őket egy hotelszobás éjszakával a villa falain túl. Azután elengedték magukat, és a nyugiszobábantoltak állva a sarokban egy menetet. VV Jerzy a második helyen végzett, VV Gigi hetedik lett. A VV4-ben a leszbiszex sem maradt ki, Szandika állítólag háromszor is használta Anikó ujjait, ebből csak egyet láthattak a nézők. 

VV Attila nyerte a VV5-öt, még csak nem is csókolózott senkivel

Veronika és Cristofel valamit csináltak a takaró alatt, aminek olyan hangjai voltak, amiket máig nem lehet beazonosítani. Az Alekosz menyasszonykereső műsorában megismert Veronika a VV5-ben az ötödik párbajon kiesett, Cristofel már a második párbajon elhagyta a villát. A VV5-öt VV Attila nyerte meg, aki a nyereménylakását nyögve-nyelve kapta meg, jelenleg pedig éppen szabadulna attól. VV Attila villanője Kinga volt, a páros az évődésen túl nem jutott, még csak nem is csókolóztak a villában. Amikor a játék véget ért, összejöttek, a nyilvánosság előtt nem vállalták a kapcsolatukat, állítólag hét hónapig jártak.

Két férfi maradt a VV6-ban, mindkettő szexelt

VV Iza és VV Krisztián felszabadult szexjelenet ét megkoronázta VV Teo kézimunkája Aurelión – a pár szexelt is pár percig. A VV6 sok szempontból tabudöngető: még ennyi faszt valóságshowban nem látott Magyarországon senki. Hogy ki nyeri a VV6-ot arra még heteket kell várni, az egész biztos, hogy nem az eddigi forgatókönyv lesz, miszerint olyan férfi nyeri, aki nem szexelt a villában. 

Hozzáazólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!