A Való világ 6 összefoglalója Aurelio szomorkodásával kezdődött, a srác amiatt panaszkodott hajdúsági Krisztiánnak, hogy Teo előző este nem engedte, hogy kielégítse őt, pedig szerette volna viszonozni a körömtörős farokverést. Majd Charlotte magyarázkodását is meghallgathattuk, a biszex lány Charlotte-nak a következővel indokolta az egyoldalú örömszerzést: "Az még nem szex, ha csak te csinálod." Egyébként innen üzenjük a műsor szerkesztőinek, hogy nagyon boldogok lennénk, ha a továbbiakban feliratoznák Teót, mert egy szót sem lehet érteni a motyogásából.

Óriásbréking is történt a mai adásban, a villalakók végre nem vetkőztek, hanem öltöztek. Az nyert, aki több ruhadarabot tudott magára húzni. Charlotte kicsit azért nyafogott, hogy az elején a bikiniben ácsorgás nem tetszett neki, mert szégyenlős. A lány, akinek prostimúltja van, és aki elsőként dugott a VV6-ban

Ezek történtek még:

  • A vasárnapi párbajra készülő Charlotte és Iza óriásit veszekedtek a többiek előtt, a wannabe szupermodell leüvöltötte a prostimúlttal rendelkező lány fejét, amiért az beleszólt Krisztiánnal való kapcsolatába. Charlotte megszólalni sem tudott.
  • A párbajozók csapatai pólóterveket készítettek, Iza csapata egy képregényes szuperhősös mintát rajzolt, Charlotte csapata pedig két, egymás felé forduló, szögletes C betűt, ami leginkább egy elcseszett horogkeresztre hasonlított.