George Clooney májusban lesz 53 éves, és lehet, hogy épp ezért gondolta úgy a színész, hogy mostmár tényleg ideje lesz elvenni valakit feleségül. Pletykák szerint meg is kérte aktuális nőjének, Amal Alamuddinnak a kezét, pedig még nincs egy éve, hogy összejöttek. Hogy mi olyat tud ez a nő, amit Clooney exei nem tudtak, itt olvashatja el, most viszont nézze meg, kik csúsztak le arról, hogy George Clooney oltár elé vezesse őket. Illetve van egy kivétel, de őt valahogy hajlamosak vagyunk elfelejteni.

Kelly Preston

Kelly Prestonnal 1987 és 1989 között élt együtt a színész, de ennyi idő sem volt elég ahhoz, hogy elvegye a színésznőt. Elvette viszont John Travolta, szóval igazából mindenki jól járt.

Talia Balsam

Talia Balsam az egyetlen kivétel. Őt ugyanis 1989-ben feleségül vette George Clooney, és három éven át házasok is voltak. De ezt valamiért mindenki hajlamos vagyunk elfelejteni, és George Clooney nem elvált férfiként, hanem örök agglegényként él a fejünkben.

Céline Balitran

1996-ban Clooney megismerte a fenti képen látható francia pincérnőt, aki oda is költözött a színészhez Los Angelesbe. Egészen 1999-ig bírták együtt.

Lucy Liu, Charlize Theron, Renée Zellweger és Teri Hatcher

Velük mind hírbe hozták George Clooneyt, ami nem csoda, mert hát mind a négy színésznővel készült KÖZÖS KÉPE! Viszonz sokkal valószínűbb, hogy egyikükkel sem járt.

Lisa Snowdon

Lisa Snowdon brit tévéssel és modellel öt éven keresztül hol szerették egymást, hol nem, 2005-ben aztán megunták a dolgot, és véget vetettek kjapcsolatuknak.

Krista Allen

Bár Krista Allen színésznővel két évig volt együtt a színész, valamiért képtelenség olyan fotót találni, amin ezek ketten együtt szerepelnek. De tényleg jártak, elhiheti.

Sarah Larson

Nem Balitran volt az egyedüli pincérnő Clooney életében, Sarah Larson is pultosként dolgozott, mikor 2007-ban összejött a színésszel. Egy évig bírták együtt.

Elisabetta Canalis

Clooney 2009 és 2011 között járt az olasz színésznővel, aki együtt volt a Jackass-ből ismert Steve-O-val is.

Stacy Keibler

George Clooney és az egykori pankrátornő Stacy Keibler két év után, 2013 nyarán mondtak búcsút egymásnak. Nehéz elképzelni, hogy ezek tényleg kibírtak egymás mellett kettő egész évet.

Amal Alamuddin

Na és egyelőre úgy néz ki, ő lesz az a szerencsés, akit TÉNYLEG feleségül vesz George Clooney. Alamuddin egyébként egy londoni ügyvédnő, aki a Wikileaks-balhét kirobbantó Julian Assange-ot védi, és egy igazi anticeleb, vagyis úgy néz ki, teljesen más, mint Clooney eddigi női.

<3