Lindsay Lohant egy fiatal férfival látták Londonban, de közben egy spanyol színésszel hozták hírbe, Heidi Klum a 27 éves, MILFekre szakosodott műkereskedővel kavar, Demi Moore pedig a 27 éves régi-új pasijával csókolózott egy bárban.

Lindsay Lohant új pasival hozták hírbe

Lindsay Lohan Londonban bulizott a napokban, és az Instagramjáról azt is megtudta a világ, hogy hiányzott neki New York Angliában. Lohan oldalán az egyik mayfairi étteremben egy fiatalembert fotóztak a lesifotósok, azonban nem vele, hanem egy spanyol színésszel hozták hírbe. A Dailymail a Star Magazine-ra hivatkozva azt írja, Lohan Domingo Zapatával találkozgat mostanában. Pár hete Lohan kitett az Instagramra kettejükről egy fotót, hogy mi az igazság, és kivel randizgat mostanában, egyelőre nem tudni biztosan. 

Heidi Klum nyilvánosan csókolózott az új fiújával

A szupermodell elvált Sealtől, és összejött a testőrével, majd miután a testőrrel való kapcsolata véget ért, Vito Schnabellel látták együtt csókolózni. A férfi Hollywoodban híres, MILF-vadászként tartják számon, a 27 éves műkereskedőnek megvolt többek közt Liv Tyler, Demi Moore és Elle Macpherson is.

Demi Moore a 27 éves Sean Friday-jel kavar

Az 51 éves színésznő híres arról, hogy fiatal fiúkákkal tartja karban a testét és a lelkét, legutóbbi zsákmánya a 23 éves Alex Pettyfer volt, akit a napokban lecserélt. Új szerzeménye állítólag a 27 éves Sean Friday, akivel korábban már volt kapcsolata a színésznőnek, és akivel együtt nyaralt Mexikóban télen.

Eva Longoriának november óta új pasija van

Eva Longoria két válás után újította be a médiamogult, Jose Antonio (Pepe) Bastont. A férfi a latin-amerikai Televisa elnöke, 45 éves, kettejüket először novemberben lehetett együtt látni. Eva Longoria nemrég azt nyilatkozta, boldog az új pasijával, és a magánéletében minden rendben van.