Segítsen Alekosznak megmenteni a bolygót!

2014.05.17. 12:02
Most, hogy Nagy Alekosz nekiment az Európai Uniónak az akácok és a pálinka védelmében, nyilvánvaló, hogy ő hivatott megmenteni a világot is. Sorra vettük a glóbusz égető problémáit a globális felmelegedéstől a tömegek igénytelenségéig, ön pedig megszavazhatja, melyiket oldja meg először Alekosz!

Először még csak életmódbeli támaszt nyújtott a 21. század megfáradt magyar emberének a Való világból megismert Nagy Alekosz. Generációkat tanított meg főzni, táncolni vagy éppen tornázni. Egy ideje úgy döntött, ideje szintet lépnie, és beszállnia a nagypolitikába. Rögtön egy lejtmenetben lévő kispártot, a Munkáspártot szemelte ki magának, és ahogy a Frizbiben is elmondta, „írtam is egy levelet Thürmer Gyulának, láttam is, hogy elolvasta, de még nem válaszolt. Azt írtam neki, hogy úgy érzem, hogy sokkal többre viheti a párt, ha engedi, hogy népszerűsítsem a pártot". 

Ezt csütörtökön meg is tette: a párt nevében nekiment az akácirtó Európai Uniónak. Persze csak miután kiosztotta a Facebookot és Marc Zuckerberget. Felmerül hát a kérdés, mit kéne még a kezébe vennie Alekosznak, hogy kicsit olajozottabban működjön a világ?

Globális felmelegedés

Olvad az Antarktisz selfjege, eltűnőben a fél állatvilág, Yvette-szintű trópusi ciklonok ostromolják a Kárpát-medencét, a helyzet megoldásért kiált. Ha ön is úgy érzi, Alekosz karakán kiállása megmenthetné a bolygót, mindenképp szavazzon erre az opcióra. Ki más lenne képes hatni Kínára, az Egyesült Államokra és a vezető multikra, hogy mérsékeljék már a széndioxid-kibocsátást, különben Érdet elönti a Duna.

Az ukrán válság

Mint egy ortodox ország (Görögország) szülötte, valószínűleg Alekosz jobban szót értene Vlagyimir Putyinnal és az új ukrán vezetéssel is. Elképesztő, hogy az EU nem Alekoszt küldte Kijevbe ahelyett, hogy az akácokkal foglalkozik! Ha ön szerint is egy ilyen keménykötésű diplomata oldhatná csak meg a helyzetet, kattintson!

A prostitúció

Mióta léteznek szexmunkások, azóta pörög a vita arról, hogy legalizáljuk-e a munkájukat, esetleg csak korlátozott térben és időben űzhessék azt vagy legyen totálisan betiltva az egész. Alekosz már keresett feleséget, tudja milyen, ha egy házba bezárnak több férfit akaró nőt, így nagy segítséget jelenthetne a kéjelgés törvényes mederbe terelésében.

kurvazos
Fotó: AFP / Velvet

Bűnözés

Nem ördögtől való arra szavazni, hogy Alekosz számolja fel a bűnözést. Nem lenne nehéz feladata, csak a válsággócokba kéne vezényelni, mindjárt rend lenne. Íme egy videón szemléltetjük az Alekosz-módszert, ami rendet tenne Miskolc-Avason, Pécs-Uránvárosban vagy a főváros nyolcadik kerületében.

Igénytelenség

Magyarország rákfenéje sokak szerint, hogy túl igénytelen műsorokat nézünk, és a külsőnkre sem adunk eleget. Kész csoda, hogy Alekosz ezeket eddig nem oldotta meg, ugyanis elegáns megjelenése útmutató minden slampos ember számára. Videói, írásai, szellemi munkássága pedig iránytűként szolgálhat, hogy mindig csak az igényességet tartsuk szem előtt.

Mit oldjon meg Alekosz?

 • 199
  A globális felmelegedést
 • 197
  Az igénytelenséget
 • 157
  Az ukrán válságot
 • 61
  A bűnözést
 • 56
  A prostitúciót