Ha már új mellei vannak Staller Ilonának, indokolt megnézni, hogyan jutott el a szerinte Pamela Andersonét idéző verzióig az egykori pornós és olasz politikus!

Staller Ilona, nemzetközileg ismertebb nevén Cicciolina úgy döntött, így 62 évesen itt az ideje, hogy újra megcsináltassa melleit.

Országunk leghíresebb egykori pornósa nem először tesz hasonlót. „Szép a mellem, Olaszországban készült. Meg kellett már csináltatnom, mert 1993-ban műttettem először. Ugyanahhoz a doktorhoz mentem, és ő is azt mondta, ki kell cserélni. Én nem tudtam, hogy egészségügyi okokból kilencévente újra kell operálni. Április 7-én kaptam meg az új cicit. Szerencsére nem volt gond az implantátummal. Ami bent volt, az olyan volt, amilyet már nem is forgalmaznak és gyártanak. Úgyhogy olyat kértem, mint Pamela Andersoné. Kerekebb, mint volt, és feljebb is van. És nagyobb, mint eddig, hatos méret. Nagyon szép a mellem, hidd el nekem” – mondta a Borsnak Cicciolina.

Ami sokkal érdekesebb, hogy Staller egy olyan képről magyarázta ezt, amelyen konkrétan nem az ő mellei vannak, mivel csak a fejét photoshopolták rá a plakátra. Azért így is létezik a Cicciolina-mellevolúció, amit az alábbi galériában megtekinthet.

Ettől még persze valószínűleg tényleg megcsináltatta a melleit Staller Ilona, aki tényleg minden idők egyik leghíresebb magyarja: az 1970-es évektől aktívan pornózó Cicciolina külsejét nemrég még a szupermodell Miranda Kerr is kikölcsönözte egy jelmezválasztás erejéig.

Egyébként nem teljesen világos, mivel üti el mostanában az idejét: tavaly áprilisban még az olasz liberálisok színeiben szeretett volna beülni a parlamentbe, ami viszont nem jött neki össze. Anyagi gondjai biztosan nincsenek, mivel az olasz államtól havi 3000 eurós, azaz úgy 870 ezer forintos nyugdíjat kap, mivel öt évig már volt parlamenti képviselő. Azt sem lehet tudni, hogy vajon mi történt a puncikapujával, ami korábban Kovi szexmúzeumát díszítette?

Ha esetleg meg akarná nézni a magyar pornó koronázott királynőjét akció közben is, azt itt megteheti!