Összegyűjtöttük a legszebbnek vélt hazai szőke celebnőket, ön pedig szavazással döntse el, melyikük a legdögösebb! A műhajú Dukai Regina, a kisfiús frizurájú Tatár Csilla vagy a festett Lola a nyerő?

Cserpes Laura

A debreceni származású énekesnő a legtöbbször középen elválasztott, hullámosított hajjal látható, ami még inkább babásabbá teszi amúgy is kislányos arcát. A Nagy Duettben aztán kihozták belőle a dögöt, több alkalommal olyan frizurával lépett a színpadra, ami igazán csajosította Cserpes Laurát.

Dukai Regina

A glammodell állítása szerint rengeteg tanácskérő levelet kap, többek között olyat is, amiben azt kéri a rajongó, mondja el, milyen hajfestékkel festi a haját. Dukai Regina ezt egyébként nem tudja. Egy dolog egészen biztos: ő is szőke, ráadásul azoknak a csapatát erősíti sajnos, akik a hajhosszabbításra szavaztak

Hargitai Bea

A Prágában élő és az USA-ban táplálkozástudományt tanuló modell is azok közé a magyar nők közé tartozik, akinek neve egyből beugrik, ha szőkékről van szó. Nem hiába tartják úgy, hogy ő magyar Pamela Anderson, bár ez a név inkább amiatt ragadt rá, mert már szintén sokadjára vetkőzött a Playboynak. 

Iszak Eszter

Dobrády Ákos menyasszonya, Iszak Eszter a természetes szőkék táborába tartozik, bizonyíték erre egy 13 éves korában készült fotó is. A VIVA TV műsorvezetőjét egyébként a Velvet olvasói Liptai Claudia utódjának látják, és nemcsak azért, mert Liptai is szőke hajú mostanában. 

Lola

Korsós Judit óvatosan váltott stílust: először csak levágatta barna haját és csak egy évvel kősőbb festette be szőkére. Lola hajszíne akkoriban nem okozott osztatlan sikert, voltak, akiknek nagyon tetszett, de voltak olyanok is, akik visszasírták a régebbi hosszú, barna haját. 

Majoros Hajnalka

Majka gyermekének anyja a hazai celebek egyik legjobb MILF-je, úgyhogy őt sem hagyhattuk ki az összeállításunkból. Majoros Hajnalkának eredetileg gesztenyebarna a haja, és még fiatal lányként festette át először szőkére. A modell pár éve színt váltott, ismét bebarnult, ám ez az állapot nem tartott sokáig, hamar rájött ugyanis, hogy neki is a szőke áll jól. 

Metzker Viki

2010-ben a szintén szőke nőként ismert Metzker Viki is barnára festette a haját, és ezzel nemcsak rajongóit, de a pasiját is meglepte. A férfinak úgy tűnik, annyira nem jött be az új barátnő, mert a lemezlovas-modell ismét jó ideje szőke. 

Tatár Csilla

A TV2 műsorvezetője fokozatosan vált meg a hajától, összesen négyszer ment el a fodrászhoz, mire a hosszú, szőke tincseit rövid fiúsra cserélte le. Azóta ismernek meg az emberek, mert hosszú hajjal csak a Barbie-kategória voltam” – nyilatkozta korábban Tatár Csilla. 

Zimány Linda

Talán Zimány Linda a legtipikusabb szőke nő a sorban, és nem azért, mert ő hasonlít legjobban egy Barbie babára. A glammodell idén ismét elhasalt az államvizsgán, és az is kiderült, hogy már nyolcadik éve végzi az egyetemet. Jude Law mindenesetre így is elkapta