McKayla Maroney, az amerikai tornasport csillaga kicsit lesérült, de gyorsan helyrerakták a térdét, így újra maximális hőfokon pörög. Meg is néztük, mi minden történt mostanság az Instagramján. Tekintsen bele ön is egy jófej fiatal csaj életébe!

Mindig rizikós, ha egy profi sportolónak lesérült valamely ízülete, a térd az egyik legkockázatosabb. Az amerikai tornasport legnagyobb sztárja, McKayla Maroney is átesett ezen idén, de sikeresen felépült a márciusi térdműtétje után. A világ legideálisabb barátnője ezek után vissza is került a praxisba, az egyik sportszermárka arcaként reklámoz, az Inside Gymnastics magazin címlapján pózol és ömleszti a képeket Instagramjára. Ezek közül válogattunk itt, nézze meg őket!

Maroney a honlapja szerint már újra gőzerővel edz és készül a 2016-os Rio de Janeiró-i nyári olimpiára. Az ugrás szakág képviselőjének amúgy nem a fenti volt az első komolyabb sérülése, 2012-ben már elszenvedett egy sípcsonttörést, de abból is hamar felépült. Az örökkön elégedetlen tornászlány pedig ezzel a videóval kíván önöknek kellemes hétvégét!