Kris Jennernek öt lánya született, két apától. Vagy háromtól, de ez valószínűleg sosem fog kiderülni. A lényeg viszont az, hogy van öt lány - ebből három a Kardashian vezetéknevet viseli, kettő pedig a Jenner-t, mind az öten sötéthajúak, dekoratívak, és baromi híresek, Kim Kardashiannal az élen. De tényleg ő a legdögösebb? Vagy lehet, hogy a féltestvérei simán lenyomják őt? Szavazzon!

Melyik a legszebb?

Kourtney Kardashian

Kris Jenner és Robert Kardashian legidősebb lánya 1979-ben született. Természetesen ő is szerepel a Kardashian család életéről szóló reality-ben, sőt kapott egy sajátot is, amiben másik húgával, Khloe Kardashiannal bulikázik – most épp terhesen. Két gyereke született Scott Disick-től, és most várja a harmadikat. Ha ön szerint a 35 éves Kourtney Kardashian a legszebb és legjobb nő az egész Kardashian-klánból, szavazzon rá!

Kim Kardashian

A celebnők celebnője, akinek a hobbija az, hogy annyira tegye ki a mellét, amennyire csak lehetséges anélkül, hogy kilógjon a bimbó. Kim Kardashian a középső Kardashian-lány, 1980-ban született, jelenleg 33 éves. Egy éve született meg lánya Kanye West rappertől, akihez idén tavasszal feleségül is ment egy hatalmas felhajtás közepette. Ha ön a legjobban Kim Kardashianra izgul, na meg a folyamatos mellvillantására, és úgy gondolja, hogy a többiek elbújhatnak mögötte – illetve a segge mögött – akkor szavazzon rá!

Khloe Kardashian

A legkisebb Kardashian-lány, és egyben a legmagasabb is. Gyanúsan magas. Az 1984-es születésű Khloe Kardashian 2009-ben mindössze egy hónap ismerettség után hozzáment Lamar Odom kosárlabdázóhoz, 2013 év végén pedig be is nyújtotta a válópert. Ha ön szerint a nővéreihez képest baromi magas Khloe Kardashian a legjobb nő, szavazzon rá gyorsan!

Kendall Jenner

A Kardashian-lányok anyja, Kris Jenner 1991-ben újraházasodott, és hozzáment az olimpiai bajnok Bruce Jennerhez. Legidősebb közös lányuk, a most 18 éves Kendall Jenner 1995-ben született. 14 évesen kezdett modellkedni, és azóta is kitartóan űzi a szakmát, annyira, hogy már villantott is bimbót, mert szerencsére már nagykorú. Sőt, még egy körömlakkot is elneveztek róla. Ha ön szerint Kendall Jenner már most sokkal jobb nő, mint mondjuk Kim Kardashian, szavazzon rá!

Kylie Jenner

Bár a Kardashian lányok legkisebb húga, Kylie Jenner még mindig csak 16 éves, rá is lehet szavazni, mert már közel akkora celeb ő is, mint nővérei. Főleg, hogy már nem csak Will Smith fiával, a nagyon okos Jaden Smith-szel, de állítólag a világ legnagyobb seggfejével, Justin Bieberrel is összekavart egy kicsit. Egyébként ő is modellkedik, sőt, róla is elneveztek már egy körömlakkot. Ha ön szerint a legfiatalabb a legszebb, szavazzon rá!