Néhány éve jelentek meg először azok, a talán estélyinek nevezhető ruhák, amiken nem a dekoltázson volt a hangsúly, hanem azon, hogy viselőjük csípőcsontját látni engedjék. A nagyon felvágott, átlátszó ruhák igen merészek, egy nagyon dekoltált ruházo képest is, merthogy ezek viseléséhez a legtöbbször az szükséges, hogy az emberen ne legyen bugyi. Puncivillantás is lesz néha a dolog vége, mint ahogy nemrég Paris Hiltonnál láthattuk.

A vörös szőnyeges eseményeken rendkívül fontos, hogy a megjelenő híres nők lehetőleg minél jobban felhívják magukra valahogy a figyelmet. Ennek eddig a legjobb módja az volt, hogy valamilyen erősen dekoltált darabot viseltek. A klasszikus dekoltázsok az évek alatt egészen unalmassá váltak, ma már egyrészt a melloldal mutatása sokkal menőbb, ennek a művészetét Jennifer Lawrence és Olivia Wilde is igen magas szinten űzi, másrészt divatba jöttek az egészen fura dekoltázsok is, élükön azokkal a ruhákkal, amik alulról engedik némileg mutatni a mellet.

Az utóbbi időben viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy a mellmutogatós dekoltázsoknak leáldozóban van, egész egyszerűen nem lehet már újat mutatni mellfronton. Mindent kipróbáltak, tényleg a teljes meztelenség lehetne csak a következő lépcső, ezért mostanában a lábak irányába mozdulnak el a figyelemfelkeltő ruhák tervezői. Nem Angelina Jolie volt az első, aki nagyon megmutatta a lábát, de az biztos, hogy erős lökést adott a mostanában egyre inkább elterjedő trendnek.

A színésznő egészen visszafogott volt, csupán a combját mutatta. A mostanában terjedő új trend viszont messzebb megy, mint Jolie tette 2012-ben. Az a lényege, hogy a ruha viselője megmutassa a csipőcsontját. Angolul a cleavage (dekoltázs) és a pelvis (csípő) szavak összevonásából a pelvage nevet kapta az új trend.

A csípőcsontvillantást alapvetően két módon lehet elérni. Vagy egy nagyon felvágott szárú ruhát kell viselni, ebben az esetben egészen kockázatossá válik a manőver, ugyanis a ruha viselője a szabás miatt sokszor nem viselhet bugyit, az pedig tudjuk, hogy mivel jár. Vagy annyira topisan kell kinézni, kicsit rövid pólóval és nagyon letolt csípőnadrággal, hogy úgy meg nem lehet megjelenni vörös szőnyeges eseményen.

Marad tehát a bugyi nélküli, vagánykodós estélyi, meg a puncivillantás veszélye. Paris Hilton már többször viselt csipőcsontvillantós ruhát, legutóbb viszont nem volt túl ügyes, és megvillantotta a ruhával együtt a punciját is.

A csipőcsontvillantós trend valamikor 2011-ben kezdődhetett, azóta viszont egyre gyakrabban látunk olyan ruhákat, amik ilyen szabással készültek. Nézze végig galériánkat, összeszedtük a legfontosabb ilyen villantásokat!