Unja már az egyszerű, hétköznapi dekoltázsokat? Nincs egyedül ezzel az óriási problémával, ugyanis a gálázó és vörös szőnyegen megjelenő celebek és nemcelebek is unják már, ezért mostanában szeretik magukat és melleiket olyan ruhákba tömködni, amik mellrésznél mindenféle lehetetlen módon vannak kivágva.

Egyébként ön unja az egyszerű dekoltázsokat?

Paris Hilton még mindig elhiszi magáról, hogy ő DJ, és nem csak egy egyszerű celeb, ezt pedig újra meg is mutatta Atlantic City egyik klubjában. A celebnő magához képest egész visszafogottan néztt ki, de hogy senkit se untasson külsejével, a DJ-zéshez nem egy szimpla kivágású ruhát húzott magára, hanem olyat, amiben látszódott a melle teteje és alja is. Mármint látszódott volna, ha Hiltonnak lenne akkora melle, mint amekkora januárban volt, amikor valamiért még nagyobbnak tűnt.

De nem Paris Hilton az egyedüli, aki mostanában fura dekoltázzsal mutatta meg magát, más celebek, vagy ismertségre hajtó, vörös szőnyegen megjelent nők is húztak magukra igencsak furán kivágott ruhákat. Ha már nagyon unja az egyszerű dekoltázsokat, most örülni fog, mert az alábbi galériában igencsak fura megoldásokat láthat, sőt újra megnézheti a Nuts magazin szülinapján készült gigadekoltázsos fotók többségét is. Kattintson, mert nem csak Paris Hilton, de Mariah Carey, a modell Karlie Kloss, és Jennifer Lopez hasonmása, Naya Rivera melleire is rácsodálkozhat.