A világ egyik legszebb és legszaporább celebpárjában az a legjobb, hogy mindig történik körülöttük valami. Amikor épp nem egy újabb gyerekkel bővül a család, akkor ott az esküvő örök rejtélye, és ha épp ez sincs, akkor nyilván valami furcsa helyen forgatnak, esetleg felbukkan Jennifer Anniston. Most például több is megvalósult, ami csodás.

Kezdetnek ott van például rögtön a jó hír, hogy az 50 éves Brad Pitt és a 39 éves Angeline Jolie két év jegyben járás és számtalan esküvői pletyka után végre összeházasodott, kürtölte világgá a Hollywoodlife, igaz csak a filmvásznon. A By The Sea című moziban – amit Jolie rendez, és a forgatókönyvet is ő írta – egyébként 2005 után játszik először együtt a pár.

„Ez nem egy nagy film, és nem egy akciófilm – mesélte a színésznő. „Inkább egy igencsak kísérleti jellegű, független film, amiben mint színészek leszünk együtt, nagyon nyersen és nyíltan, kipróbálva dolgokat.”

Ha a film nem is akció, a forgatása körül azért akad érdekes megmozdulás, például az, hogy a máltai Gozo szigetének egyik tengerparti kávézóját egyszerűen bezáratták három hónapra, hogy nuygodtan forgathassanak az adott szakaszon, és komoly dollárezrekkel kompenzálták a tulajdonosokat, hogy fedezzék a kiesett bevételt, írja a Contactmusic.

De a legnagyobb sztori kétséget kizáróan a filmes világ láthatóan kimeríthetetlen szerelmi háromszögéhez kapcsolódik. A KPopstarz értesülései szerint ugyanis Jennifer Aniston szakemberhez fordult, hogy segítsen neki feldolgozni mentálisan az ezúttal elkerülhetetlen találkozást a Pitt-Jolie párossal George Clooney esküvőjén.

A tény, hogy az egy légtérben tartózkodás korábbi férjével még nem megy izomból, sajnos az álmoskönyvek szerint sem jelent jót, de minimum azt bizonyítja, hogy az elmúlt kilenc év sem volt Anistonnak elég, hogy túljusson a történeten. Ez pedig nagyon szomorú.