A pletykák szerint a válás szélén van Beyoncé és Jay-Z. Ez a válás egyértelműen az év legmeglepőbb celebszakítása lenne, hiszen a pár tökéletesnek tűnt együtt. Pedig történt már hasonló, íme az az öt szakítás, amire a legkevésbé számított a világ.

Vanessa Paradis-Johnny Depp

14 év nagyon hosszú idő, márpedig az örökké 30 évesnek tűnő Johnny Depp és Vanessa Paradis ennyi ideig húzta együtt. A celebvilágtól megszokottakkal ellentétben egészen csendesen élték magánéletüket, összehoztak két gyereket, majd Depp a Rumnaplók című film forgatásán annyira belezúgott Amber Heardbe, hogy otthagyta a nőt 2012-ben. Hivatalosan soha nem házasodtak össze, aminek fényében különösen meglepő, hogy Depp hamarosan feleségül fogja venni Paradis utódját.

Jennifer Aniston-Brad Pitt

A tökélesnek tűnő pár 2000 és 2005 között élt megbonthatatlannak tűnő házasságban. A közvélekedés szerint azért lett vége a kapcsolatnak, mert ezalatt nem tudtak összehozni egy gyereket sem, Pitt ezért inkább lelépett Angelina Jolie-hoz, akinek már amúgy is volt egy csomó. Egy ideig úgy tűnt, Aniston nem lesz képes magát túltenni zátonyra futott házasságán, de a színésznő a nyáron összeházasodik Justin Therouxval.

Antonio Banderas-Melanie Griffith

Ha valaki 18 éven keresztül kitart egy plasztikafüggő, rendszeres gyógyszerproblémákkal küzdő nő mellett, akkor az ember azt hinné, hogy 53 éves korára már nem akar váltani. Tévedtünk, Antonio Banderasra rátört a kapuzárási pánik, elhagyta Melanie Griffith-t, és összejött egy még mindig ismeretlen kilétű nővel. Griffith most épp szabadulni próbál, a tetoválásától például már nagyon szeretne szabadulni.

Heidi Klum-Seal

Finoman szólva sem illett egymáshoz első ránézésre a német szupermodell Heidi Klum és az amerikai énekes Seal, de végül hét évig meglepő csendben húzták a házasságukat, amiből három gyerek is született. A szakítás még az összejövésnél is meglepőbb lett, Klum az egyik testőre miatt dobta férjét, akivel azóta természetsen szintén szakított.

Gwyneth Paltrow-Chris Martin

Az egészség- és békemániás Paltrow és a Coldplay-frontember Martin annyira unalmas figuráknak tűntek, hogy esélytelennek tűnt, hogy bármi is megzavarja ezt az idillt. Idén végül mégis bejelentették, hogy ellaposodott a már amúgy is laposnak tűnő kapcsolatunk, de azóta legalább Martin felpörgette az életét, ugyanis újra hajlandó húst enni.