Még mindig elég homályos, mi történt pontosan múlt héten, amikor Ibizán Orlando Bloom valamiért nekiesett Justin Biebernek. Szájbarágó következik, ennél többet talán csak az érintettek tudnak.

Mi történt pontosan? 

Július 30-án hajnalban Orlando Bloom és Justin Bieber a Cipriani étteremben tartózkodtak Ibizán, a színész pedig egy szóváltás után be akart húzni egyet az énekesnek, aki elhajolt. Volt tettlegesség, de szemtanúk szerint az ütés nem ért célt.

Min vesztek össze?

Állítólag a jelenet előtt már fújtak egymásra, Bieber odaköszönt Bloomnak, aki nem akart kezet fogni vele. Bieber ekkor beszólt Bloomnak, aki erre ütésre emelte a kezét. Anastasia Skolkova újságíró pont ott volt, és azt mondta a Mirrornek, a két említett hírességen felül Leonardo DiCaprio, Lindsay Lohan és Puff Daddy is ott voltak. Úgy emlékszik, Bieber már érkezéskor mondott valami tahót, mire Bloom felugrott egy kanapéra, és megpróbált közel jutni hozzá. Ekkor mindenki felállt, és leplezetlenül bámészkodni kezdtek, voltak, akik tapsoltak. Szerinte több is volt ott egy pofonkísérletnél, Lohan pedig megpróbálta megnyugtatni a feleket. 

Miért?

Orlando Bloom exfelesége Miranda Kerr bugyimodell. 2012-ben Kerr és Bieber állítólag kavartak, csakhogy a modell és a színész akkor még házasok voltak, a Page Six szerint viszont ez az incidens, akármi is történt, közelebb vitte őket a váláshoz. Idén áprilisban pedig paparazziképek készültek a randizó Bloomról, és Bieber exbarátnőjéről, Selena Gomezről, ahogy megpróbálnak misemtörtént-arcot vágni. Szóval megint nőkről van szó. Bieber beszólása állítólag valami olyasmi volt, hogy "jó volt", amivel Kerr szexuális képességeire látszott utalni. Más források szerint azzal kérkedett, hogy Kerr igazi férfivé tette.

Szóval kik a történet főszereplői?

Egyrészt Orlando Bloom 37 éves színész, akit a Tolkien-adaptációk Legolasaként ismer főleg a közönség, illetve exneje, Miranda Kerr 31 éves bugyimodell. A másik oldalon Justin Bieber, a 20 éves énekes áll, illetve exbarátnője, Selena Gomez énekes-színésznő (22 éves). Illetve az, ahogy melyik nő melyik oldalon áll, még kérdéses, mert a Hollywoodlife például úgy tudja, Gomez sms-ben kért elnézést expasija viselkedése miatt Bloomtól.

Melyikük hogyan reagált?

Justin Bieber, jó óvodáshoz méltón, a szóváltás után először egy dögös képet posztolt Miranda Kerről az instagramjára, majd leszedte. Utána egy sírósnak tűnő Bloom-fotót rakott ki, ez a mai napig ott van. Bloom meg nem mond semmit, csak hajkurássza a csajokat.

Hát az internet?

Orlando Bloomot általában kedvelni szokták, ráadásul ő Legolas, szóval egyelőre az internet azt ünnepli, hogy ha mellé is ment az ütés, de legalább megpróbálta elkenni a széles körben seggfejnek tartott Bieber száját. Renoméját az is növeli, hogy állítólag Leonardo DiCaprio maga is gratulált neki, amiért majdnem lekevert egyet az énekesnek. És ha Leonardo DiCaprio valamiért gratulál, akkor sejthető, hogy az illető jól csinált valamit.

És most?

Az a vicces, hogy mindeközben Bloom annak a férfinek az exnejét, Erica Packert fűzögeti, akivel exneje összejött. A barátai állítólag attól féltik, hogy túl sokat bulizik, és teljesen tönkrejut az élete, mivel véget ért a két nagy sorozat (A Karib-tenger kalózai és a Tolkien-adaptációk), amely eddig munkát adott neki, és hiába vár érdekes szerepajánlatokra, azok nem jönnek – ami csak részben igaz, és színházban is játszik. Bieber bulizik tovább, Miranda Kerr meg örülhet, mert ha a hírek igazak, már másodszorra verekedtek össze miatta férfiak.

Melyik oldalra áll ebben a történetben?