Nem elég, hogy Lawrence alig volt szingli júniusi szakítása után, mostani választása is hagy némi kívánnivalót maga után. Az új oldalborda, Chris Martin egy az egyben Nicholas Hoult, a volt pasi 10 évvel idősebb kiadása. Mondjuk ki: mind a kettőnek ugyanolyan fura, macisajtszerű feje van és üveges szeme. Akár testvérek is lehetnének. De nem azok.

Már lassan a fejünket is tehetjük rá, hogy Jennifer Lawrence és Chris Martin összeszűrték a levet, és egy párt alkotnak. Lawrence még júniusban szakított Nicholas Houlttal, Martin pedig márciusban vált el Gwyneth Paltrowtól.

Jó, hát ezt még valahogy csak túléltük, hogy a két szingli egymásra talált, de arra a sorsdöntő beismerésre jutni, hogy Lawrence exe és jelenlegi választása meglepően hasonlít egymásra, már egy kisebb szívrohammal ért fel. Azzal nincs semmi baj, hogy a 24 éves színésznő nem a hollywoodi tenyészbikák közül választ, de azért furcsa az ízlése. Mind a két úriember fejformája igen meglepő, és erős jóindulattal sem sorolhatóak a szexi kategóriába. Jó, tudjuk, hogy humorral is lehet hódítani, de mivel egyik férfit sem ismerjük személyesen, csakis a külsőből indulhatunk ki, ami nem éppen szimpatikus hozzáállás – sőt, egyenesen felszínes –, de nem maradt más választásunk.

A látottak alapján pedig be kell látnunk, hogy Hoult és Martin is kiesik a szép kategóriából, mondjuk ki: inkább csúnyák. Egy Lawrence-hez hasonló, egyszerre vicces és gyönyörű nőnek igencsak reflektorfénybe kerül az ízlése, és mi csak a legjobbat akarjuk neki. De az is lehet, hogy teljesen eltúlozzuk ezt a számunkra globális problémát, és a Hoult-Martin rondafej-párbaj csak a mi agyunkban létezik. Inkább önökre bízzuk a választást, döntsék el, megőrültünk-e, vagy a két férfi tényleg hasonlít, és még ronda is. 

Ki a csúnyább?