Gwyneth Paltrow és Chris Martin több mint tíz éves házasságnak vetett véget egy online megjelentetett, nagyon meghatónak szánt közleményben. A 41 éves színésznő és énekes pasija állítólag egy éven keresztül küzdött azért, hogy megmentsék kapcsolatukat – sikertelenül. De miért lett vége? Mi vezetett idáig? És miért készült ennyire nagyon kevés közös fotó kettejükről? Együtt voltak ezek egyáltalán?

2014. március 25. A nap, mikor Gwyneth Paltrow és Chris Martin bejelentették, hogy vége, méghozzá egy közösen kiadott, viszonylag giccses, de azért kicsit meghatóra sikeredett közleményben. A Tudatos eloldozás címet kapó írás a goop.com-on jelent meg. Igen. Tudatos eloldozás. 

„Tele a szívünk szomorúsággal, de úgy döntöttünk, elválunk. Hol együtt, hol külön élve, de keményen küzdöttünk több mint egy éven keresztül azért, hogy kiderüljön, van-e még jövőnk együtt. Végül arra a következtetésre jutottunk, hogy bár nagyon szeretjük egymást, elválnak útjaink. Akárhogy is, mindig is egy család leszünk, sőt a mostani helyzetben bizonyos tekintetben sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, mint eddig bármikor. Elsősorban két csodálatos gyerek szülei vagyunk, ezért miattuk és magunk miatt is szeretnénk kérni, hogy magánéletünket mindenki tartsa tiszteletben ebben a nehéz időszakban. Mindig igyekeztünk visszafogottan megélni kapcsolatunkat, reméljük, hogy ez a jövőben is hasonlóan működik majd."

Ha még mindig nem tudná, hogy ki ez a két ember, és miért olyan nagyon fontos ez a válás: Paltrow egy 41 éves, nagyon szőke hajú színésznő, aki nagyon okos dolgokat tud mondani, a 37 éves Chris Martin pedig a Coldplay énekese. Ezek ketten 2002-ben, egy Coldplay koncert után találkoztak egymással, és olyannyira egymásba szerettek, hogy 2003 végén már össze is házasodtak, miután kiderült, hogy Paltrow gyereket vár. Lányuk, Apple 2004 májusában született meg, második gyerekük, Moses pedig 2006 áprilisában. Kapcsolatukat tényleg elég csendesen élték meg, legalábbis a több mint tíz év alatt olyan kevés közös fotó készült a párról, hogy mi már azt a kérdést is feltettük magunkban, hogy egyáltalán tényleg együtt voltak-e.

De mi vezethetett a szakításig? Lehet, hogy Chris Martin képtelen volt feldolgozni, hogy Gwyneth Paltrow korábban járt Brad Pittel? Vagy egyszerűen csak azon nem tudta túltenni magát, hogy gyermekei anyja néha részegen ad interjút, élő adásban fogdossa más férfiak heréjét, illetve fogalma sincs arról, hogy mi az a bőrrák? Esetleg lehet, hogy igaz volt a pletyka, miszerint Gwynewth Paltrow megcsalta Chris Martint? 2013 októberében ugyanis a Vanity Fair mindenáron cikket akart írni a színésznőről, Paltrow viszont minden ismerősét megkérte, hogy ne nyilatkozzanak. Kiderült, hogy a lap azt akarta megírni, hogy a színésznő 2008-ban összekavart egy hoteltulajdonossal, Jeff Sofferrel, Elle Macpherson jelenlegi férjével.

Hogy végül Paltrow és a milliárdos hoteltulaj tényleg összejöttek-e, még nem derült ki, de a következő hónapokban valószínűleg minden fotós a színésznő és Chris Martin után fog koslatni. Persze ha a jövőben is olyan ügyesek lesznek, mint eddig, akkor nem nagyon fog fotó készülni egyikőjük esetleges új párjáról sem.

Szomorkodna? Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!