A hét pletykája, hogy Jennifer Lawrence és pasija, a szintén színész Nicholas Hoult szakítottak. Egyelőre egyik fél sem erősítette meg a dolgot, de úgy tudni, hogy a szakítást Hoult forszírozta, egyrészt azért, mert összemelegedett Riley Keough-val, vagyis Elvis Presley unokájával, másrészt meg nem bírja elviselni, hogy a nője egy A-listás sztár. Normális ez? Nem. Meg is mondjuk, hogy miért.

Ha látott már filmet, interjút, vagy gyakorlatilag bármit, amiben szerepelt Jennifer Lawrence, akkor akár egyértelmű is lehetne, hogy Nicholas Hoult miért őrült meg teljesen. De azért most pár pontban összefoglaljuk, ha valamiért mégsem tudná.

1. Mert ő Jennifer Lawrence

2. Mert gátlástalanul bemutatott az Oscar-díjával a kezében

és még így sem volt közönséges.

3. Mert őszintén és édesen zavarba tud jönni egy igazán híres embertől

4. Mert vicces

5. Mert neki még a rövid haj is jól áll

6. Mert emberi és kész

És miért teljesen hülye még Nicholas Hoult?

Mert állítólag azzal indokolta a szakítást, hogy nehéz elviseni a színésznő ismertségét, de azért összemelegedne Elvis unokájával, aki szintén eléggé celeb. Vagyis sanszos, hogy Nicholas Hoult igazából baromira féltékeny, amiért a csaja sikeresebb és elismertebb színész, mint ő.

De most komolyan, ön kit választana? Jennifer Lawrence-t, akiben minden csodálatos emberi és női tulajdonság egyszerre megvan, vagy Riley Keough-t, aki pedig körülbelül annyihoz ért, hogy néha megmutatja a mellét?

Jennifer Lawrence, vagy Riley Keough?

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult egyébként 2011-ben jöttek össze, és a színésznő karrierje is körülbelül akkor kezdett el annyira beindulni, hogy gyakorlatilag Hollywood egyik első számú színésznője lett belőle. Nicholas Hoult pedig megmaradt egy kevésbé ismert angol színésznek, akiről a mai napig midnenki az jut eszébe, hogy ő volt az a szerencsétlen kissrác Hugh Grant mellett az Egy fiúról című filmben.

2012-ben egyszer már szakítottak, majd ismét egymásra találtak, szóval ha ezek ketten most tényleg szakítottak, azért megvan még az esély arra, hogy Hoult észhez tér, és rájön, hogy Lawrence-nél úgyse talál jobbat. Ugyanis ő a tökéletes barátnő.

Ön is fel van háborodva? Hozzá is szólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!