Most, hogy leírtuk kívánságlistánkat, itt az ideje visszatekinteni: az utóbbi pár évben öt nagy képlopó botrány is megelőzte a Fappening 2014-et. A legnagyobb balhé Scarlett Johansson ügyéből lett, de Blake Lively és Demi Lovato is megszívta már.

Demi Lovato

A 21 éves Demi Lovatóról idén áprilisban kerültek elő fotók, amiket persze a telefonjáról készített. Túl nagy balhé nem lett belőle, mert az énekesnő azért bőven nem tartozik még az első vonalhoz, ráadásul ő is viszonylag gyorsan beismerte, hogy ő szerepel a képeken, aztán ment is tovább az élet.

Lana Del Rey

Lana Del Reyről vagy azt szokás gondolni, hogy őrülten szexi, vagy azt, hogy egy unott tekintetű, kacsaszájú drámakirálynő. Bármelyik véleményről is van szó, azért elég sokan várták a GQ-nak készített meztelenkedős képeit, amik valamivel a magazin megjelenése előtt fel is kerültek a netre.

Christina Hendricks

Bár nagyon szeretnénk, ha léteznének meztelen képek Christina Hendricksről, végül hamar kiderült, hogy a telefonjáról 2012-ben ellopott képek nem vezettek eredményre. Vagy ha mégis ő szerepel meztelenül, akkor nagyon jól hazudik.

Blake Lively

Blake Lively 2011-ben fotózte le magát meztlenül a tükörben, így a mellek mellett egy meztelen segghez is hozzájuthattak az internetezők. Természetesen véletlenül sem ő van a képen, de hát ehhez már hozzászoktunk.

Scarlett Johansson

Egészen a Fappening 2014-ig Scarlett Johansson képlopása kavarta a legnagyobb port. Christopher Chaney nagyjából ötven celeb telefonját törte fel, amiért kapott tíz év börtönt is. A pontos lista most sem ismert, de Johansson azóta legendássá vált képeinél sokkal több nem is kell.