Blake Lively, a Gossip Girl főszereplője azzal védekezik, nem ő van a képeken, de a meztelen lány megszólalásig hasonlít a színésznőre. Pereskedés, találgatások, aktképek, pont az új filmje bemutatója előtt.

A Gossip Girl (itthon: Pletykafészek) című tévésorozatból ismert színésznőről a napokban jelentek meg a neten telefonnal készített önaktok: Blake Lively (vagy egy hozzá megszólalásig hasonló lány) egy tükrökkel gazdagon felszerelt fürdőszobában pózol iPhone-jával, meztelen mellein kívül pucér feneke is jól látszik.

Természetesen nem ő az

A vékony szőke lány a képeken egy az egyben olyan, mint a 24 éves Lively, de a híresség menedzsmentje szerint csak úgy néz ki, és nem ő az: közleményük szerint perelni fognak a fotók miatt. “Blake Lively képei, melyek nemrég több weboldalon, például Perez Hiltonnál vagy a Zap2it.com-on is megjelentek, 100%-ig HAMISAK. Blake sose készített magáról meztelen képeket. Blake jogi útra fogja terelni az ügyet, bíróság elé citálja az oldalt, ahol először publikálták említett fotókat, és az összes többi weblapot is, ahol bármilyen formában megjelentek a képek” – juttatták el közleményben a Celebuzznak.

De ő az

A külföldi netes közösség szerint azonban egyértelműen a legkívánatosabb színésznő szerepel a fotókon: elég erős érv, hogy a meztelen lány ugyanolyan, fekete tokos, ezüstszínű mobillal fotózza magát, mint amilyet Lively kezében láttak a Gossip Girl forgatásán – természetesen van fotó is a ruhában mobilozó színésznőről, itt. Igaz, a mobiltelefont használó amerikaiak 9,6%-ának iPhone-ja van, és a fekete tok sem nagy ritkaság, de azért innentől elég gyanús a dolog. Livelyék álláspontját támasztja alá viszont, hogy a lány arca csak egy elmosódott képen látszik, a többin a mobil kitakarja. Ettől függetlenül a képen szereplő nő testalkata, haja, arcformája ugyanolyan, mint Livelyé.

Reklámfogás vagy trend?

Miért fotózta magát Lively?

A lapok szerint nem véletlenül szivárogtak ki épp most ilyen fotók Livelyról (vagy legalábbis az alteregójáról), mivel nemrég mutatták be legújabb filmjét, a Zöld Lámpást, és kell a hírverés a 24 éves sorozatsztárnak.

Filmes promóciónak tudják be azokat a legfrissebb pletykákat is, melyek szerint Leonardo DiCaprio 5 éves kapcsolata után rögtön Livelyval vigasztalódott volna Cannes-ban.

Emellett mobillal meztelenül fotózkodni komoly trend a celebéknél, a figyelemfelkeltés egyik leghatásosabb eszköze. Rihannáról is jelentek meg hasonló fotók, Jessica Alba mellbimbót villantott, Sarka Kata eladott telefonjából pedig szinte profi topless képek kerültek nyilvánosságra. Vanessa Hudgens már kétszer is megszívta az aktokkal, legutóbb Zac Efron számára küldött pucér képeket a 22 éves színésznő.