Az RTL Klubon ma realityben bemutatkozó színésznő érettebb fejjel tér vissza a bulvárba, nagy tervei vannak az RTL Klubnál, a nyilvánosságtól pedig nem fél, mert a legrosszabb már úgyis megtörtént vele.

A nyárnak két igazán izgalmas celebügyi történése volt: az egyik Ördög Nóra távozása az RTL Klubtól, a másik pedig Szabó Zsófi átigazolása az RTL Klubhoz. A 26 éves színésznő gyorsan el is kezd dolgozni új munkahelyén, első körben például a Celeb vagyok, ments ki innen! ma, azaz hétfőn induló harmadik évadában tűnik fel, hogy Dél-Afrikában mutathassa meg magát. Ez azért furcsa, mert Szabó egy ideig kifejezetten távol akarta magát tartani a hasonló megjelenésektől, de most úgy tűnik, megtanult együtt élni a celeb léttel.

„Két és fél éve tudatosan visszavonultam abból a túlzott bulvárszereplésből, amibe 23 évesen belecsöppentem. Most, 26 évesen viszont azt gondolom, ráérek még jegyet váltani a Nemzeti Színházba, és ki kell magam próbálnom. Nem egészséges nagyon tiltakozni, én egy fiatal lány vagyok, akinek jött egy ilyen lehetősége. Ez is egy újabb próbatétel. Nyilván köze van a csatornaváltáshoz, ez egy jó műsor, és jó az RTL Klubnak is, hogy a csatorna arcaként megismertessenek. Nem azért megyek realitybe, hogy botrányhős legyek, csak Szabó Zsófiként kell viselkednem. A celeb szó egy bélyeg nálunk. Az emberek szerint az a celeb, aki nincs egy szinten egy színésznővel. Én viszont nem szeretek különbséget tenni” – mondta a Velvetnek. A visszatérés miatti túlzott figyelemtől nem fél igazán még úgy sem, hogy két héten keresztül az egész napját kamerák követik. „Szerintem nem leszek annyira érdekes, és könnyű velem együtt élni” – vázolta fel, mit láthatunk majd belőle a bikinis testén kívül.

Szabó Zsófi idei éve finoman szólva sem a boldog hétköznapokról szólt: áprilisban meghalt az édesapja, később pedig a kapcsolata ment tönkre addigi főnökével, Nagy Tamás Grandéval. Utóbbi eset kapcsán ráadásul felmerült, hogy szétbarmolta a producer házasságát is.

„Életem legfájdalmasabb éve ez. Úgy érzem, hogy apukám elvesztése után semmitől nem félek. Kiskoromtól kezdve attól féltem, hogy elveszítem, és ez a félelem most megszűnt. Egy cikk már nem érdemel könnyeket. Megvédeni magam nehéz, mert ha megteszem, akkor az magyarázkodásnak tűnik. Őszintén: ha külső szemmel olvastam volna az erről szóló cikkeket, talán én is a feleségnek hinnék, aki elmondja, hogy már a házasságuk alatt is viszonyunk volt. Itt van Szabó Zsófi, a fiatal, szöszke csaj, évek óta együtt dolgoznak, biztos volt valami a producerrel. Ahogy volt is, de azt felejtik el, hogy akkor, amikor ők már nem voltak együtt. Nekem tiszta a lelkiismeretem. Annyi minden van a fejemben. Ha nem mondok fel egyik napról a másikra, vagy nem csinálom végig a börtönös forgatásokat a sorozatban, akkor lehet, hogy megmarad a kapcsolatunk Tamással, de ezen kár gondolkozni” – zárta le a kérdést.

Azért van vidámabb hírünk is, Szabó Zsófi ugyanis még mindig egyedülálló, szóval van esély! „Jelenleg nincs pasim, és nem is szeretnék. Sokszor égettem meg magam. Nem keresem a kapcsolatokat, majd eljön az ideje. Nekem most le kell zárnom pár dolgot a múltban.”