Molnár Anikó már megint fogyna a Bors szerint. De most nem azért, mert nem tetszik neki, amit a tükörben lát, hanem mert ízületi gyulladása lett túlsúlya miatt. Utánanéztünk, és az egykori valóvilágos, illetve Nagy Ő 2009 óta szenved médianyilvánosan ide-oda ingázó súlya miatt. Megpróbáltuk kiszámolni, hogy Molnár Anikó mégis mennyit hízott és fogyott összesen az elmúlt 5 évben, de ez a világ legnehezebb feladata.

2009 júliusában Molnár Anikó a hentes pasija miatt akart először fogyni, három kilót sikerült is neki, mindössze két hét alatt.

2009 augusztusában eltervezte, hogy további kilenc kilót is ledob magáról, mert az jó lesz.

2009 szeptemberében boldogan újságolta el, hogy három hónap alatt 13 kilót fogyott a 85-ből. (A 85 azért nem tetszett neki, mert 63 volt a versenysúlya.)

2009 decemberében műtőasztalra feküdt, mert a sok fogyás és mellműtét után túl laposnak találta fenekét.

És akkor itt következett egy kis szünet, mert Molnár Anikó egy időre teljesen felszívódott, és külföldre költözött.

2012 augusztusában aztán visszatért Amerikából, méghozzá új szakmákkal és elhízva.

2012 szeptemberében Hajdú Péternek elmondta, hogy Amerikában csupán tíz kilót hízott, méghozzá a hormonkezelt ételek miatt. „Ugyanannyit ettem, mint máskor, aztán észrevettem, hogy felszedtem tíz kilót. Ott olyan mértékben kezelik az ételeket, hogy a hormonháztartásom is felborult. Amikor hazaértem, rögtön orvoshoz fordultam. A legfrissebb vérképem már jó, azaz le tudom adni a felesleget" – vagyis ekkor még azt tervezte, hogy ezt a tíz – vagy több – kilót simán leadja.

2013 márciusában még mindig fogyni akart, de csak azért nem ment neki, mert nem nagyon szeret diétázni. Viszont egy keveset csökkent testsúlya, ugyanis kicsit kivetette implantátumait. Aztán mivel utál diétázni, és deréksérve is volt, ami miatt nem sportolhat, Molnár elhatározta, hogy inkább elmegy zsírleszívásra, hogy végre tényleg lefogyjon.

2013 áprilisában aztán, miután Rubint Rékáék rajongói kicsit megalázták őt, úgy döntött, mégsem fogy le, sőt, inkább plus size modell lesz.

2013 novemberében már büszkén vállalta testét, amit pasija is elfogadott.

2014 februárjában aztán mégis leadott pár kilót, de nem diétával, hanem zsírleszívással. Pontosan négy kiló zsírtól szabadult így meg.

Lehet, hogy ennek köszönhette, hogy 2014 márciusára nemzetközi plus size modell lett.

Legutóbb, vagyis valamikor júniusban ott tartott, hogy már az ékszereit is kihízta, így elhatározta, TÉNYLEG LE FOG FOGYNI. „Meguntam, hogy húsz kiló felesleg van rajtam" – mondta akkor Molnár.

Most viszont mégis azt nyilatkozta, hogy nem hiúsága miatt adna le pár kilót, hanem egészségügyi okokból. Drukkolunk.