Mivel Pataky Attila a nyilvánosság előtt is bejelentette, hogy még a magyar celebvilágban is vannak alakváltó ufók, ezért a Velvet szakértői bizottsága összeült kinyomozni, kik jönnek a legnagyobb valószínűséggel máshonnan. A karrier, a külső és a szereplések minősége is szempont volt, de a végső döntés önre vár.

Andy Vajna

A hetvenéves Andrew G. Vajna annyira jól tud mindig talpra esni, hogy az már nekünk is gyanús: mostanra már kaszinói is vannak, közben a fél magyar filmipar felett ő rendelkezik, de mindezt úgy, hogy komoly szerepet vállalt olyan filmtörténeti klasszikusok elkészítésében, mint a Rambo. Van neki egy szép fiatal felesége is, illetve most vásárolt magának egy szépségversenyt. Ettől még persze nem kéne, hogy földönkívüli legyen, de egyrészt furán állnak a szemei, másrészt ennyi dolgot csak agykontrollal lehet elérni. Vagy persze helyezkedéssel.

Pataky Attila

A frissen újraházasodott Pataky Attila akkora meggyőződéssel állította, hogy vannak a magyar celebek között is földönkívüliek, hogy óhatatlanul is felmerül a kérdés: mi van, ha épp magáról akarja elterelni a figyelmet? Sokat tud az ufókról, ami tovább erősíti a gyanút, ráadásul nagyjából tíz éve ugyanúgy néz ki.

Hajdú Péter

Ő már magát is jelölte Facebookon a címre, és őszintén szólva akár a chemtrail-ügyet is bele kell keverni ahhoz, hogy logikusan meg tudjuk magyarázni, miért fut még mindig az ország második legnézettebb csatornáján a Frizbi. Mi tökre nem lennénk rajta meglepődve, ha az egyik műsor alkalmával lecipzározná magáról a bőrét, bár Sarka Kata biztos nem örülne neki.

Nagy Alekosz

Ha egy ember ennyire követekzetesen áll távol az általunk is ismert valóságtól, akkor ott felmerül, hogy a negyedik Való Világ győztesének eredete tényleg nem is Érdre nyúlik vissza. Elég csak megnézni pár fontos monológját és írását, hogy megmagyarázzuk magunknak az egészet.

Zimány Linda

Fura átváltozások az arcon, senki sem tudja igazán, mit csinál jelenleg, időről időre mégis felbukkan egy-egy nagyobb celebbulin. A legegyszerűbben azzal tudjuk megmagyarázni a Zimány Linda-jelenséget, hogy valószínűleg már csak néha látogat vissza a Földre előadni a bálkirálynőt, és egyébként valahol tök máshol mesél az egyetemi pályafutásáról.

UFO Zsolti

Már a név egyértelmű utalás arra, hogy idegen létformával állunk szemben, a dalait meghallgatva pedig szinte biztosak is lehetünk benne. Kicsit ront az összképen, hogy lányokat futtatni és közvetíteni külföldre kifejezetten földhözragadt dolog.

A szavazáshoz be kell lépned Indapassal. Ha nincs, regisztrálj .

Na ki az ufó?

  • 13
    Pataky Attila
  • 10
    Nagy Alekosz
  • 6
    UFO Zsolti
  • 2
    Andy Vajna
  • 2
    Hajdú Péter
  • 2
    Zimány Linda