Nyilvánosságra hozták a felsőoktatási ponthatárokat, rengeteg fiatal megy egyetemre. Nézze meg, kik azok a hazai celebek, akik hosszan időztek az iskolapadban 18 éves koruk után is!

Zimány Linda és a jogi egyetem

A szőke modell igazán sok mindent csinál egyszerre. Külföldi karriert épít, szépségversenyekre jár, és nem kavar Jude Law-val. Emellett a tengernyi elfoglaltság mellett bizony nehezen is fér bele az egyetemre járás a Sugarbird egyik arcának. 2009-ben már öt éve joghallgató volt, így jelenleg már majdnem tíz éve dolgozik a doktori cím megszerzésén, mindezidáig sikertelenül. Legutóbb az államvizsgája sem úgy sikerült, ahogy szerette volna. A többi meg a jövő zenéje.

Erdélyi Mónika, az oklevél-halmozó

Legutóbb a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán diplomázott,  de van már cukrász és külkereskedelmis végzettsége is. A párkapcsolati tanácsadás nagyasszonya egyenlőre képernyős munkában nem bővelkedik, viszont szakmáinak lassan se szeri, se száma.

Somló Tamás és a jog

Az énekes jogi diplomát szerzett az ELTE-n még 2004-ben. A tanulást azért tartotta fontosnak, hogy idősebb napjain több lábon állhasson, hirtelen pályamódosításra azért nem készül. „Egyelőre nem fogok praktizálni, megígértem, hogy nem blamálom az intézményt".

Várkonyi Andrea  orvosból lett híradós

Bochkor Gábor szerelme, gyermekének anyja a Szegedi Orvostudományi Egyetemen végzett. Az egész családja orvos, így kézenfekvő volt, hogy ő is ezt tanulja. Belgyógyászként praktizált is egy rövid ideig Szegeden, aztán híradós műsorvezető lett. Jó tudni, hogy recepetet még most is írhat.

Bálint Antónia, a férfiszabó szépségkirálynő

A volt szépségkirálynőnek majdnem annyi okleve van, mint ahány férfi volt az életében. Férfiszabóként végzett a középiskolában, tanult művelődésszervezést, legutóbbi diplomája szerint pedig okleveles PR szakértő.

A vízilabdázók

A szexi vízipólósok a sport mellett a tanulást is mesterfokon űzik. Gondoljunk csak Csapó Gáborra vagy Kiss Gergelyre, akik amellett, hogy nagyszerű sportolók, jogi diplomát is szereztek. 

A jövő diákjai

Hien a Berklee Egyetemre nyert felvételt, Bódi Sylvi pedig pszichológia szakos diák lesz, miután otthagyta a Sugarbird csapatát. A Gáspár család legidősebb gyermeke, Evelin Párizsban, egy üzleti főiskolán tervezi a továbbtanulást, az adóhatóságot érdekelné, hogy miből.