Nem csak mi, az egész internet rácsodálkozott arra, hogy mi történt Renée Zellweger arcával az utóbbi hónapokban. A színésznő ugyanis egy kicsit sem hasonlít egykori önmagára, inkább úgy néz ki, mint egy nagyon rozzant és nagyon öreg, kiszőkítet Juliette Lewis. De szerencsére Renée Zellweger nincs egyedül. Van még egy halom celeb, akik totálian elvesztették karakterüket, miután találkoztak egy plasztikai sebésszel.

Szóval ha lemaradt volna, a bal oldalon láthatja a pár hónappal ezelőtti Renée Zellwegert, és jobb oldalon azt a nőt, aki elvileg Renée Zellweger, gyakorlatilag meg fogalmunk sincs, hogy kicsoda.

De nem ő az egyedüli, aki kés alá feküdt, és elvesztette jellegzetes vonásait. A Dirty Dancingből ismert Jennifer Grey például elkövette azt a hibát, hogy megplasztikáztatta orrát, ami miatt totálisan máshogy néz ki. És nagy valószínűséggel ennek köszönheti azt is, hogy nem lett belőle nagy színésznő.

Ugyanígy az orrát szabatta át Jessica Simpson énekesnő húga, Ashlee Simpson, akiből egy átlagos szőke kiscsaj lett, pedig előtte legalább volt valami karaktere.

Ennél drasztikusabb átváltozáson ment keresztül Kim Kardashian mostohaapja, Bruce Jenner, akiből konkrétan egy idősődő nagymama lett a rengeteg műtéti beavatkozás után.

És persze ha már a karakteres arcok plasztikai sebészek általi eltüntetése a téma, nem hagyhatjuk ki a 2009 nyarán elhunyt Michael Jacksont sem.

Illetve hogy ne csak a külföldi celebek átváltozásaira csodálkozzunk rá, nézze meg azt is, hogy mennyit változott Voksán Virág arca. Igaz, ő pár éve sem volt kifejezetten természetes, de mostani külsejéhez képest totálisan máshogy nézett ki.

Ezt a cikket Facebook-oldalunkon kommentelheti!

Kövessen minket a Facebookon is!