Amikor már úgy tűnik, hogy a Zs-kategóriás színésznő épp jó passzban van, és talán sikerül kimásznia a gödörből, mindig visszasüllyed. Tavaly decemberben jött ki a rehabról, de azóta se sikerült rendeznie az életét. Egyre durvább dolgokat művel. Most saját apját vádolta meg szexuális zaklatással.

Bynes még tavaly vonult kórházba, miután felgyújtotta a kutyáját és leamortizált egy szállodai szobát. Egy malibui rehabon eltöltött pár hónapot, próbált megszabadulni drog- és alkoholfüggőségétől, de bipoláris zavarral és skizofréniával is kezelték. 2013 decemberében viszont kiengedték a színésznőt, és egy darabig úgy tűnt, hogy helyrebillent nála az egyensúly. 

A rehab után Bynes beíratkozott a főiskolára és azt tervezte, hogy igazi divatguru lesz belőle. De nem lett. Kirúgták, mert az órákra betépve járt, és a leckét se akarta megcsinálni. Újra inni és drogozni kezdett a suli helyett. 

Miután derékba tört tervezői karriere, új tervek után kellett néznie. A 28 éves színésznőt éppen a pszichológia érdekli, ami nem is annyira furcsa irány jelenlegi mentális állapotát nézve. A Columbián vagy a New York-i egyetemen képzeli el a következő pár évét. De Bynes ahelyett, hogy készülne a kemény egyetemi életre, inkább boltokból próbál lopkodni, és kikezdett egy biztonsági őrrel. Az üzlet kamerájának felvételén jól látszik, hogy valami nem stimmel nála. Általában nem járunk ilyen táncot vásárlás közben, és a személyzetet sem simogatjuk.

Amanda Bynes -- Shoplifting Video ... Ellen's Got Nothing on Me - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

28 éves korára az egykori színésznő odáig jutott, hogy Twitterén saját apját vádolta meg szexuális zaklatással, amit mind a 3,3 millió követője olvashatott. A poszt után visszavonta a molesztálás vádját, de meglepő indokkal hozakodott elő. Konkrétan azt írta, hogy édesapja egy csipet ültetett a fejébe, ezért zavarodott össze. Állítólag még egy orvost is akart keríteni, hogy megvizsgálja az idegen testet az agyában. 

A Daily Mail információ szerint Bynes elutasítja a segítséget, de most 72 órás megfigyelésen tartják bent egy pasadénai kórházban, amit etonline alapján meghosszabítottak további két hétre az idegösszeroppanása miatt. Egy olyan részlegen vizsgálják, ahol az önmagukra és másokra is veszélyes betegeket kezelik. Szinte borítékolható volt, hogy újra orvosra lesz szüksége, sőt egyes hírek szerint a korábban hasonló korszakon átesett Britney Spears apja is bejelentkezett Bynes szüleinél, hogy átadná tapasztalatait.

Egy forrás szerint Bynes már tudja, hogy nagyon rossz ötlet volt ilyen hazugságokat tweetelnie, de nem tudja, miért tette. Talán csak a szülei figyelmét akarta felkelteni. Nemcsak, hogy ártatlanul vádolta édesapját, de egy pillanatra elhitette mindenkivel, hogy férjhez fog menni. Szintén Twitteren hirdette ki, hogy egy Caleb Pusey nevű színész eljegyezte. Esküvőről persze szó sincs, merthogy lánykérés sem történt. A frigy csak Bynes fejében létezett. Reméljük, most talán sikerül rendbe jönnie.