Azt igazán nem mondanánk, hogy olyan őrült menő dolog Magyarországon focistának lenni, de azért sokaknak így is sikerült a felső ligából barátnőt húzni: Tóth Norbert duplázott, Németh Norbert házasodott is, Feczesin Róbert távkapcsolatba is belement, Dzsudzsák Balázs pedig már el is felejtette Zimány Lindát. Ja, és páran fizettek Kelemen Annának.

Tóth Norbert

A kategória egyértelmű királya Tóth Norbert, aki Lilut és Kiss Ramónát is fel tudta szedni. A Barátok Közt színésznőjével hat évig járt, de 2010-ben kifulladt a románc. Lilu már korábban kiszúrta a minden tévéközvetítétésben lejóképűzött férfit, olyannyira, hogy eljegyezték egymást, de 2004-ben már szétmentek. Tóth egyébként egy bundaügybe is belekeveredett, 2003-ban két hónapig eltiltotta a fegyelmi bizottság, amiért vallomásával félrevezette a testületet. Egyébként tizenkilencszeres válogatott, annak ellenére, hogy karrierje során egy csapatban sem játszott három évnél többet. Jelenleg a szlovák TJ OFC Gabčíkovo játékosa a szlovák negyedosztályban.

Németh Norbert

Németh Norbert 2007-ben össze is házasodott Konta Barbarával, a Barátok Közt egykori Hoffer Eszterével, 2008-ban pedig meg is született lányuk. A házasságot megnehezítette, hogy az addig a túlnyomó részt budapesti csapatokban játszó Németh 2009-ben a szibériai Tom Tomszkhoz igazolt. A kapcsolatuknak végül akkor lett vége, amikor Németh hazaigazolt, és az első osztályban egy szezont lehúzó Egri FC-ben bundázás gyanújába keveredett. Jelenleg sehol sem focizik.

Feczesin Róbert

Az ország Feczegolja 2009-ben szedte fel a glammodell és Facebookkirálynő Dukai Reginát. Feczesin azóta csak nagyon kevés időt töltött itthon, mivel az olasz alsóbb osztályok csapatait focizta végig (Brescia, Ascoli, Padova) mérsékelt sikerrel. Most úgy tűnik, 28 évesen elfogadta a valóságot, és a magyar kirakatcsapat Videotonhoz jött haza. Érdekes, hogy ebből az ember arra következetetne, hogy végre állandóan együtt lehetnek élete szerelmével, ehhez képest már rettentő régen nem úgy tűnik Dukai aktivitása alapján, mintha bármi köze lenne Feczesinhez. Hiába, Székesfehérvár nem Olaszország.

Dzsudzsák Balázs

Annyira magas labda leírni, hogy Dzsudzsák Balázs nem csak a románoknak verte be, hogy nem is bírtunk neki ellenállni. Szóval a jelenleg a Dinamo Moszkvában parádézó Dzsudzsák Balázs Zimány Lindával járt 2011 végéig, bár a pletykák arról szóltak, hogy csak a nyilvánosság előtt mentek szét. Az biztos, hogy most már tényleg nincs egymáshoz sok közük, amikor Zimány Jude Law-val smárolt nyilvánosan, akkor Dzsudzsák a menedzserén keresztül üzente meg, hogy egyáltalán nem érdekli, mit csinál exnője. Szeretnénk kiemelni, hogy most nagyon szeretjük Dzsudzsák Balázst.

A bundázó játékosok

Kelemen Anna nagyon botrányosnak ígért könyvében árulja el, hogy egy meg nem nevezett, de bundabotrányban érintett focista járogatott hozzá dugni, majd egy idő után több kollégája is kifizette neki azt a nagyjából 100 ezer forintot, ami egy alkalomhoz kellett. „Azért nem mehettek hozzá a játékosok, mert ők mind házi őrizetben voltak, vagyis nem hagyhatták el a bíróságon bejelentett címüket, ahol egyébként rendszeresen ellenőrizték is őket a rendőrök” – mondta a Blikk egyik informátora. Neveket valószínűleg később sem tudunk mondani, már csak azért sem, mert Kelemen Anna nem nagyon emlékszik ezekre.