Keddi Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Július közepén a Velvet elsőként írt a teaszeánszról, amelyet követően VV Anett eltűnt a siklósi erdőben és életveszélyes sérüléseket szerzett. Az egykori valóságshow-szereplő legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy még mindig több hónap hátravan a teljes felgyógyulásáig.

Sajnos még jópár hónap hátra van a gyógyulásomból, de nem adom fel!

  • Tóth Andi pár hónappal ezelőtt jelentette be, hogy egy időre elvonul a közösségi médiából, ám azóta egy-egy poszttal már megörvendeztette követőit: legutóbb egy 24 óráig elérhető történetben mutatta meg, hogyan bújik össze párjával, Marics Petivel egy hatalmas karácsonyfa alatt. Előtte nem sokkal az új tetoválásáról tett közzé bejegyzést, erről a szenvedélyéről ebben a cikkünkben olvashat bővebben.
  • Tóth Gabi kislánya, Hannaróza nemrég ünnepelte harmadik születésnapját. A büszke édesanya szerint ez volt a kislány első igazi partija. Ahogy a legtöbb édesanya, Tóth is úgy gondolja, hogy kislánya nagyon hamar fel fog nőni.

„Felfoghatatlan számomra, hogy telik az idő, nem rég még a karomban ringattam, ma pedig már fel-alá szaladgál és csacsog nekünk" – írta bejegyzésében az énekesnő.

  • Árpa Attila és Balázs Andi hosszú ideje jó barátságot ápol egymással. A színész megmutatta rajongóinak, hogy nemrég együtt buliztak.

„Amikor épp nem ver szét egy kalapáccsal, akkor mi így vagyunk..." – írta Árpa a bejegyzésben, utalva a Tortúra című darabban alakított duójukra, amelyben a színésznő karaktere túszul ejti az Árpa által játszott írót.

  • Kajdi Csaba egy családi képet osztott meg a követőivel. A modellügynök viccesen tette fel a rajongóinak a kérdést, hogy mit gondolnak arról, hogy ő édesapa legyen.

„Egyszerűen imádom őket! Most meg pár órára CylaDaddy lettem! Te követő rajongó, szerinted is jól áll a Cyladaddyskedés?" – tette fel a kérdést.

  • Dwayne Johnson követői imádják, amikor a színész a gyermekeiről is megoszt pár fotót. Mivel Johnsonnak a családja és a forgatások mellett nem mindig jut ideje edzeni, legutóbb a kislányát használta fel kézi súlyzóként. 
  •  Elkezdték a nagysikerű Joker című film második részének forgatását. A főszereplőt továbbra is Joaquin Phoenix alakítja. A színész új külsejéről maga a rendező osztott meg egy fotót a minap az Instagram-oldalán.

(Borítókép: Árpa Attila. Fotó: TV2)