Igazi örömhírrel jelentkezett az Instagram-oldalán a világhírű énekes, John Legend felesége, Chrissy Teigen. A 36 éves modell néhány tükörfotóval tudatta, hogy áldott állapotban van.

Azt pontosan nem lehet tudni, hogy hány hónapos terhes, ám ez a várandósság azért is nagy boldogság Teigen számára, mert előző terhességénél – közel két évvel ezelőtt – komplikációk léptek fel, s elveszítette a babát, akinek addigra már a nevét is kiválasztották: a picit Jacknek keresztelték. A modell 20 hetes terhes volt, amikor erős vérzéssel kórházba került. Ahogy most boldogságáról, akkoriban a fájdalmas vetéléséről is őszintén beszélt követőinek.

„Az elmúlt néhány évben enyhén szólva is összemosódtak az érzelmek, de a boldogság újra beköltözött az otthonunkba és a szívünkbe.

Úgy egymilliárd injekcióval később (ahogy láthatjátok is, a lábamba kaptam mostanság!) újra babát várok.

Minden orvosi vizsgálat előtt megfogadtam, hogy egészséges a baba, akkor mindenképpen beszámolok a terhességemről, de aztán, amikor meghallottam a pici szívverését, megkönnyebbülten sóhajtottam és úgy döntöttem, nem teszem, mert még mindig nagyon ideges vagyok.

Nem hiszem, hogy valaha is ki fogok tudni úgy sétálni egy vizsgálatról, hogy az izgatottságom legyűrné a félelmeimet, de egyelőre minden tökéletes,

nagyszerűen érzem magam, tele vagyok reménnyel. Hát na, nagyon nehéz volt idáig eltitkolni ezt!”

– tudatta boldogságát a modell, aki nagyon aggódik lombikprogrammal fogant babája egészségéért. John Legenddel két gyermeket nevelnek együtt: Luna 6, Miles pedig 4 éves.