Férjhez ment Vilmos herceg első komolyabb barátnője, Rose Farquhar. Az ara örömmel invitálta meg a nagy napra a jövendő trónörököst.

Míg az esküvőn a walesi herceg tiszteletét tette, felesége, Katalin hercegné nem vett részt az eseményen. Az okokról nincs információ. A People magazin szerint a herceg egy másik exe, Olivia Hunt szintén jelen volt, ahogy Katalin hercegné egyik volt barátja, Rupert Finch is. Fotókat az eseményről ITT találhatunk. A menyasszony egy elegáns, A vonalú selyemruhát viselt, szőrös kiegészítővel.

A hercegi párról szóló 2011-es könyv, a The Making of a Royal Romance szerint Farquhar volt III. Károly idősebbik fiának első komolyabb barátnője, akivel „ártatlan és gyengéd” románcuk volt. Az újdonsült feleség egyébként szintén ott volt a pár királyi esküvőjén.

Vilmos herceg hallgat

A királyi család kifejezetten nehéz időszakát éli, miután decemberben mutatták be két etapban Harry herceg és Meghan Markle dokumentumfilmjét. A család egyelőre nem reagált a produkcióra. Bennfentesek szerint nem is fognak, mert nem kívánják megnézni a sorozatot.

(Borítókép: Vilmos herceg Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)