Noha bolondulnak érte a férfiak, s minden bizonnyal az összes ujjára akad kérő, Bódi Sylvi elhatárolódik az ismerkedéstől.

 Az egykori modellt, aki néhány évvel ezelőtt vidéken kezdett új életet, nem foglalkoztatja a pasizás, de úgy látja: ott, ahol most él, könnyű dolga lenne, ha belevágna. 

„Nem foglalkoztat a pasizás, de vidéken szerintem egyszerűbb az ismerkedés. Itt nyitottabbak az emberek, mindenki ismer mindenkit, viszont a fővárosban nagyobb a merítés, és a nagy számok törvénye alapján több lehetősége van az embernek arra, hogy új kapcsolatokat építsen ki” – vallotta meg a story.hu-nak az egykori modell, aki mindig is féltve őrizte magánéletét. Arról azonban, hogy milyen férfira vágyik, többször is nyilatkozott az elmúlt években.

Mint azt a Velvet is megírta, az egykori playmate igazibb és egyszerűbb életet él, mióta hazaköltözött Indonéziából. Ez a párkapcsolatokra is érvényes.

„Olyan férfi mellett képzelem el a jövőmet, aki érdemes rá, hogy komolyan vegyem, és hozzám hasonló értékrenddel bír. A legtöbb férfi ugyanis a nőkhöz hasonlóan kifelé él, csak náluk a pénz a mutogatás tárgya. Hogy milyen autóval jár, milyen órája van...” – mondta korábban Bódi,  aki korábban arról is beszélt, mit gondol az online társkeresésről.

Ön szerint egyszerűbb vidéken az ismerkedés?

(Borítókép: Bódi Sylvi. Fotó: Index/Papajcsik Péter)