A Bors Extrában van egy interjú Bódi Sylvivel, és ebből egy részt el lehet olvasni a Bors online-ban is, itt. A beszélgetés többek között a szerelmi életről, ismerkedésről, társkeresésről szól, és Bódi Sylvi egy helyen a következőket mondja.

Az ismerkedés izgalmas dolog. Bár sosem tenném ezt online társkereső felületeken. Szánalmasnak találom. Mintha egy katalógusból válogatna az ember a húsáruk között.

A szörfös modell ezt követően kifejti, hogy ő csak a valós életben szeret ismerkedni, és hogy eddig mindig úriemberekkel volt dolga. Bódi Sylvi nyilván tudja, hogy ezrek, sőt, talán százezrek keresnek társat online Magyarországon, szóval most egy viszonylag széles réteget szánalmasozott le, de tegyük hozzá, hogy távolról sem ő az egyetlen, aki nem híve az internetes társkeresésnek, pont nemrég írt valaki erről a Randiblogban, akiről feltételezhetjük, hogy nem Bódi Sylvi volt. Mindenesetre ha már Bódi Sylvi ilyen sarkalatos véleményt nyilvánított a kérdésben, tegye ezt meg ön is az alábbi szavazógép segítségével!

Ön szerint milyen az online társkeresés?

(A fenti borítóképet 2017-ben készítettük Bódi Sylviről.)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bódi Sylvi szánalmasnak találja az online társkeresést

A szörfös modell csak a való életben szeret ismerkedni, eddig csak úriemberekkel volt dolga.

146 · Sep 22, 2019 01:33pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments