MG 9407

Bódi Sylvi olyan férfire vágyik, aki nem kifelé él és nem vág fel a pénzével

2021.11.18. 14:06

Sok mindent átértékelt az elmúlt évtizedben Bódy Sylvi. Az egykori playmate, akit a hamarosan induló, Farm VIP című reality második évadában is láthatunk majd, úgy érzi, a szörfnek köszönhetően jobb emberré vált és szerényebb lett.

A modell a sportba tíz évvel ezelőtt szeretett bele, és a koronavírus-járvány elburjánzása előtt nagy elánnal űzte is azt a világ leggyönyörűbb tengerpartjain. S bár többször került életveszélyes helyzetbe szörfözés közben, nem rettent meg a sporttól vagy a víztől: továbbra is lovagolt a hullámok hátán. Ezekből a pillanatokból elmondása szerint csak tanulni tudott. 

Nekem az óceán volt a legnagyobb tanítómesterem. Türelemre, tiszteletre és alázatra tanított. Amikor elkezdtem szörfözni, azt hittem, hogy már mindent tudok, de miután bedarált a hullám, odavágott a sziklához, beszakadt a fejem, elájultam, és majdnem megfulladtam, rájöttem, hogy fejet kell hajtani a természet előtt, mert a hullámok hátán mindenki egyenlő. Én is sok mindent átértékeltem az elmúlt tíz évben. Hatalmas személyiségváltozáson mentem keresztül, a szörfnek köszönhetően pedig jobb emberré váltam, szerényebb lettem

– magyarázta a Story magazinnak Bódi Sylvi, aki Indonéziából a koronavírus-járvány miatt költözött vissza Magyarországra. Jelenleg egy Balaton-parti faluban él. Egyszerűbb, őszintébb, igazibb életet szeretne élni. Ez a párkapcsolatokra is érvényes.

Olyan férfi mellett képzelem el a jövőmet, aki érdemes rá, hogy komolyan vegyem, és hozzám hasonló értékrenddel bír. A legtöbb férfi ugyanis a nőkhöz hasonlóan kifelé él, csak náluk a pénz a mutogatás tárgya. Hogy milyen autóval jár, milyen órája van...

– részletezte a modell, aki korábban arról is beszélt, mit gondol az online társkeresésről.