Mai Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról a hazai és külföldi hírességek.

Kajdi Csaba Párizsból jelentkezett be a követőinek, méghozzá egy cuki fotóval: az influenszer éppen a kutyájával, Sanyikával indul biciklizni.

A Bridgerton sorozat színésznője, az indiai származású Charithra Chandran szintén Párizsból posztolt, ahová turistáskodni utazott.

56 éves korában meghalt a '90-es évek egyik legkeresettebb modellje, Tatjana Patitz. A család közleménye szerint Patitz mellrákban halt meg. A híresség 1990-ben szerepelt George Michael Freedom című slágeréhez készült ikonikus videóklipjében, Cindy Crawford, Linda Evangelista és Christy Turlington mellett. Olyan világmárkákkal dolgozott együtt, mint a Chanel, Donna Karan, Vivienne Westwood. A Vogue főszerkesztője, Anna Wintour „a sikk európai szimbólumaként” jellemezte a hamburgi születésű modellt. A lap ezt a fotót posztolta a tiszteletére.

Kocsis Korinna a kisbabájával tett közzé egy közös képet, mely mellé ezt írta: 8 hónap bent, 8 hónap kint.” A szépségkirálynő a közösségi oldalán jelentette be január 1-jén, hogy gyermeke édesapjával különköltöztek, így egyedülálló anyaként neveli a kisfiát.

Jenna Ortega, aki a Wednesday című Netflix-sorozat által pár hónap alatt világhírű lett megmutatta, hány kiegészítőt viselt a 2023-as Golden Globe-díjátadón.

Steiner Kristóf és férje, Nimrod Daga egy különleges fotózáson vettek részt Mexikóban, melyről Daga osztott meg két felvételt.

Cristiano Ronaldo az utolsó a sorban, aki egy kampány kedvéért csücsörít a kamerába. Ha kiváncsi rá, hogy néz ki belülről a sportoló szaúdi luxuslakosztálya, kattintson ide!

 (Borítókép: Tatjana Patitz Fotó: Manfred Laux/Getty Images)