Hírösszefoglalónkban még: kibékült egymással Katona Renáta és Berki Krisztián édesanyja, Zámbó Adriánra rátalált a szerelem.

Galambos Lajos

Lagzi Lajcsinak az utóbbi időben nincs sok oka az örömre. A trombitaművész szerdán ünnepelte születésnapját, ám nem tudott felhőtlenük mulatni, hiszen jókedvét beárnyékolta, hogy jogerősen három év és öt hónap börtönbüntetésre ítélték. Az egyre csak sokasodó problémák egészségügyileg is megviselik a zenészt, akihez születésnapján majdnem mentőt kellett hívni, amikor fulladozni kezdett. 

„Nem akartam, hogy mentő vigyen el, de bevallom: én is nagyon megijedtem. Olyan fullasztó érzést azelőtt még sosem éltem át. Levegőért kapkodtam percekig. Nem sokkal később aztán bevonultam egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elég rossz eredményeket hoztak, ráadásul még mindig nem jöttek rá, mi okozhatja a fulladásos rohamokat” – nyilatkozta a Blikknek Lajcsi, akit a kórházban arra kértek, hogy lassítson életvitelén és fogja vissza a nyilvános szerepléseit is. 

„A gyerekeimnek tettem egy ígéretet, amit szeretnék betartani. Azt is kérték, hogy a zenéléstől is lépjek vissza, de azt mondtam, abból az egyből nem engedek. Az az életem. Az önkifejezésnek egy olyan része, ami megnyugtat, sőt, meg vagyok róla győződve, hogy gyógyít is, úgyhogy ebben nemet mondtam nekik. Amíg tehetem, addig dalolni és zenélni fogok.

De én is érzem, hogy besokalltam és megfáradtam. Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról,

akár egy fulladásos roham miatt. Mindig is vasakaratú embernek tartottam magam, most sem akarok haknizni az egészségügyi gondjaimmal” – mondta Galambos Lajos.

Gregor Bernadett

A színművész ritkán teregeti ki a magánéletét a nyilvánosság előtt, ám a legutóbbi, Ripostnak adott nyilatkozatában kivételt tett. A színésznő már túl van 50. születésnapján, mégis több évet letagadhatna.

„Nagyon sokáig én voltam az ügyeletes fiatal lány, jó volt. Szerettem azt az időszakot, de a mostanit is szeretem! Tényleg jóban vagyok a korommal, igaz, tavaly, az 50. születésnapom után kellett két hét, hogy megszokjam. Nem küzdök erőlködve azért, hogy fiatalabbnak nézzek ki, de persze odafigyelek magamra” – fogalmazott a korával kapcsolatban a színésznő. Gregor – aki korábban kétszer volt házas – a szerelmi életéről is vallott a bulvárlapnak.

„Biztonságérzetet ad, sőt szabadságot, hogy mindent meg tudok oldani egyedül. Nem szorulok rá senkire sem anyagilag, sem más dologban, és ez nagyon-nagyon jól eső érzés.

Nem akarok senkitől semmilyen értelemben függővé válni. Nem vágyom érzelmi függőségre, játszmákra.

Hogy az én napom attól függjön, a másiknak éppen milyen napja van”

– nyilatkozta az édesanya.

Berki Renáta

Berki Krisztián édesanyja és Berki Mazsi között korábban közel sem volt jó a viszony. Júlia asszonyt nagyon felháborította, hogy szerinte Katona Renáta nem gyászolta meg kellőképpen a férjét. A fiatal édesanya nyaralós képei is kiakasztották az asszonyt, aki szerint egy gyászoló özvegynek nem így kellene élnie az életét. Később azon is megrökönyödött, hogy Mazsi nem veszi fel neki a telefont és nem látogathatja az unokáját. 

„Hiába hívtam többször is 24-én, nem vette fel a telefont, és nem is hívott vissza. Olyan boldog lennék, ha a szép autójával néha csak úgy elhozná a kicsit, akár egy órára is” – nyilatkozta korábban Júlia, akinél a Blikk azóta ismét érdeklődött, hogy látta-e az unokáját, ám a nagymama szűkszavúan nyilatkozott:

Minden rendben, találkoztam Emmával és Mazsival is beszéltünk, erről azonban most nem szeretnék többet mondani. Rendben van most közöttünk minden

– mondta az asszony, majd bontotta a vonalat.

Zámbó Adrián

Miközben a Zámbó-családban szinte mindenki az RTL A Király című sorozatával van elfoglalva , Zámbó Jimmy legkisebb fiára, Adriánra rátalált a szerelem. Noha Zámbó Adrián nem tartozik azok közé, akik szívesen beszélnek a magánéletükről, a Ripostnak mégis őszintén mesélt új párjáról.

„Féltve őrzöm a magánéletem, de annyit elmondhatok, hogy már körülbelül másfél hónapja vagyunk együtt Biankával. Nem akartunk nagy hírt generálni belőle, ugyanakkor tudtuk, hogy előbb vagy utóbb úgyis mindenki megtudja, hogy együtt vagyunk. Még a kapcsolat elején vagyunk, de minden kerek és szép, kiegyensúlyozottak vagyunk egymás mellett, ami nagyon fontos” – fogalmazott Adrián.

(Borítókép: Galambos Lajos. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)