Ha egy plasztikai beavatkozás segíthet megküzdeni a kisebbségi komplexussal, nem szégyen szakemberhez fordulni, véli Vasvári Vivien, aki sosem tagadta, hogy korábban többször is kés alá feküdt. A sportolóból lett modell-üzletasszony előbb a mellnagyobbító műtétet vállalta be, melyre elmondása szerint nyomós oka volt.

Amikor nemrégiben megkérdezték tőle, mikor plasztikáztatott utoljára, a Feleségek luxuskivitelben című reality korábbi meghatározó szereplője azt felelte:

Évek óta nem csináltattam semmilyen plasztikai műtétet, nem is tervezem, de nem ódzkodom tőle.

Ha az embernek valamire szüksége van, amitől jobban érzi magát, akkor indokolt” – szögezte le a hot! magazinnak Vasvári Vivien, aki arról is említést tett, hogy a külseje és a plasztikai sebészettel kapcsolatos döntései miatt rengeteg negatív kritikát kapott. Mint mondja, nem volt önbizalma, és sokat küzdött, hogy maga mögött tudja hagyni a bántásokat.

A híresség a közösségi oldalán korábban többször is mutatott képeket arról, hogyan nézett ki a szépészeti beavatkozások előtt, sportolói karrierje csúcsán. Ezen a felvételen 16 éves:

Vasvári 18 éves korában döntött a mellnagyobbító műtét mellett.

„Nekem az atlétika, a futás miatt nagyon kicsi, visszamaradott volt, pedig anyukámnak szép, nagy, telt mellei vannak. Aztán ahogy a 18-at betöltöttem, úgy döntöttem, megcsináltatom. Sem az anyukám, sem az apukám nem tudott róla, csak akkor hívtam fel őket, amikor az altatásból felébredtem” – mondta néhány éve az RTL Klub Reggeli című műsorában a modell-üzletasszony, aki később az egyik fülét is megoperáltatta, mert úgy érezte, túlságosan „kiáll”, de az ajkait is feltöltette.

Gyermekei, Ariana és Edward születése után újra kés alá feküdt a keblei miatt.

„Két gyermek szoptatása után olyan volt a mellem, mintha tejeszacskó lenne, nem bírtam már nézni, így újra mellműtéten estem át. Formába hozattam őket, és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok, és

soha nem fogom megbánni!

Tudjátok, mások véleménye egyáltalán nem érdekelt soha, és ezentúl sem fog, azt teszem mindig, ami nekem jó, és ahogyan az nekem tetszik, és, ha nem leszek magammal megelégedve a jövőben akár a harmadik gyerek vagy a negyedik gyerek után, akkor is újra fogom műttetni a melleimet!” – vallotta be.

Sári Évi is hasonlóan gondolja

Szépségének megőrzése érdekében különböző beavatkozásokat is igénybe vesz, ám a mértékletességet nagyon fontosnak tartja Sári Évi. A színésznő 

„Nem akarok senki fölött pálcát törni, mert mindenki azt csinál a testével, amit jónak érez. Viszont, ha elmegyek valahová, ahol huszonévesek vannak körülöttem, gyakorlatilag nem látok olyan lányt, akinek ne lenne feltöltve a szája, botoxolva az arca. Persze biztos van, akinek ez tetszik, én néha megráznám őket, hogy térjenek magukhoz. (...) Ez már nem arról szól, amire kitalálták. Például, ha karvaly orra van valakinek és csúfolták miatta gyerekkorában, azt megértem. Csodálatos, hogy erre van megoldás!” – magyarázta a Ripostnak a színésznő, aki bevallotta: megcsináltatta a kebleit, de ezt senki nem vette észre.

A mellplasztikával sincs bajom, nekem is meg van műtve a cicim. Az indokolt beavatkozásokat viszont nem értem. Ha valakinek lóg a cicije, mert szült két gyereket, sokat fogyott, hízott vagy egyszerűen gyengébb a kötőszövete és megereszkedik, ez pedig gondot okoz akár a szexuális életében, akkor miért ne használja ki ezt a lehetőséget? Az ilyen megoldásoknak nem vagyok az ellensége, élek is ezzel. (...)

Azt szerettem volna, hogy természetes legyen, ne pedig két gumilabda.

Nekem egyébként sem volt gond a mérettel, ezért nem is a nagyobbítás volt a szempont” – szögezte le a lapnak.

(Borítókép: Vasvári Vivien. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)