Egyre inkább érdeklődik a médiaszereplés iránt Vasvári Vivien 9 éves lánya, Ariana, ezért elérkezett a pillanat, hogy a modell-üzletasszony megossza gyermekével a közösségi oldalakon szerzett tapasztalait. A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja három évvel ezelőtt létre is hozott egy Instagram-oldalt a kislánynak, ám akkor még senki nem támadta őt emiatt.

A 10 ezer követővel bíró profilon Ariana aranyos fotóit lehetett megnézni, pedig a gyermek akkor még nem szerette, ha fotózták. Mára azonban ez megváltozott.

„Jöttek a kommentek, én pedig jobbnak láttam, ha inkább megszüntetjük a legújabb profilját, amit együtt hoztunk létre. A régi, amit szintén én kezeltem, már nem is működik, de tele volt Ariana cuki fotóival.

Megbeszéltük, ha önálló felületet szeretne, nincs kifogásom ellene. Inkább tudjak róla, mint hogy kamu néven hozzon létre valamit, amibe nincs beleszólásom.

Abban a korban van, amikor már ért hozzá, hogyan kell az ilyesmit létrehozni. Rengeteg ismerősöm van, akik azt sem tudják, milyen név rejti a saját gyereküket, így tehetetlenek, nem tudják kontrollálni a feltöltött tartalmakat sem. Nem szeretnék ebbe a hibába beleesni”

– magyarázta a Story magazinnak az egykori élsportoló, aki a lapnak arról is beszélt, hogy egy felmérés során nemrég kiderült, hogy lánya a koránál jóval érettebb és átlagon felüli intelligenciával rendelkezik.

Az édesanya úgy érzi, jó, ha megtanítja lányát az internethasználatra.

Okostelefonja is ezért van, semmi kivetnivalót nem találok ebben. Pontosan tudom, hogy milyen tartalmakat és kiket követ. Persze attól, hogy neki most nagyon tetszik ez a világ, még bízom benne, hogy nem lesz influenszer belőle. De ha hobbiként később mégis szeretne ezzel foglalkozni, abban is támogatni fogom

– mondta a lapnak Vasvári.

Ön adna egy 9 éves gyermeknek okostelefont?