Szokatlan ajánlatot tett a milliárdos üzletember.

Hazánk népszerű üzleti showműsora, a Cápák között egyik befektetője, Balogh Levente a TikTok-on szólította meg a népszerű youtubert, Dancsó Pétert. Az RTL csatornán sikerrel futó Cápák közöttben a befektetők, vagyis a „cápák” vállalkozásokba, cégekbe fektetnek be. A befektetések során pedig a saját pénzüket kockáztatják.

A műsorban történtekről már többször is beszámoltunk. Idén volt már vállalkozó, aki 200 milliót utasított vissza, valamint olyan is, akinek üzletrész nélkül ajánlottak fel 1-1 millió forintot a Cápák. A Szentkirályi Magyarország Kft. tulajdonosa, Balogh Levente azonban nemrég szokatlan ajánlatot tett a műsor keretein kívül. A Szentkirályit felvirágoztató befektető a TikTok-oldalán üzent Dancsó Péternek.

Kedves Dancsó Péter! Úgy hallom, az időutazásra van egy jó ötleted. Engem érdekel. Várom a pitchét, keressen meg!

– mondja a videóban Balogh Levente. 

@baloghlevente_official Az időutazás nagy biznisz! ⏱️🚀 @Dancsó Péter #időutazás #ajánlat #biznisz #foryoupage #nekedbelegyen ♬ Time to Travel! - Official Sound Studio

A videó bizonyára arra vezethető vissza, hogy Balogh tudomást szerzett Dancsó új kezdeményezéséről: az influenszer nemrég egy új prémium ruhamárkát dobott piacra, amely bizonyára felkeltette az üzletember érdeklődését.

A Hypernova termékeit nagyrészt az időutazás és az űrrepülés ihlette. 

@peterdancso Elindult a Hypernova! 💥☄️🌐 #hypernova #space #ad ♬ eredeti hang - Dancsó Péter

(Borítókép: Balogh Levente. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)