Nem kísérte könnyen jött siker Bencsik Tamara Németországba való költözését, az énekesnő azonban nem adta fel énekléssel kapcsolatos álmait. A Megasztár korábbi felfedezettjének meg kellett küzdenie előítéletekkel, magánnyal és többször be is csapták.

A vajdasági születésű énekesnőt 15 évvel ezelőtt, a Megasztárból ismerhette meg a közönség, a magyarországi csillogó sikert azonban a bizonytalan külföldre cserélte. Bencsik az édesanyja halála után a szakmában sem igazán érezte itthon a helyét, ezért párjával Németországba költöztek, ahol eleinte nehezen boldogultak.

„Borzasztó nehéz volt az első évünk. Kevés pénzünk volt, nem beszéltük a nyelvet és

sokszor megalázó helyzetbe kerültünk. Nem szégyellem: takarítói munkát vállaltam egy szállodában,

ahol bár elégedettek voltak velem, mégsem fizették ki a megbeszélt összeget. Úgy éreztem, nagyon lenézik a bevándorlókat. Persze később, amikor már szép ruhában, nagy színpadokon énekeltem, alig várták, hogy a közelemben lehessenek... Szerencsére kint megismerkedtem egy lánnyal, aki sokat segített nekünk a mindennapi hivatalos ügyek intézésében. Egyszer hívott, hogy benevezett egy pláza énekversenyére. Határtalan volt az örömöm! Főként miután elénekeltem a dalt, és állva tapsolt a közönség. Három nap múlva hívott a kísérőzenekar vezetője, hogy lenne-e kedvem csatlakozni hozzájuk” – magyarázta a Spirit FM-en is hallható #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorban az énekesnő, aki az elmúlt években körbeturnézta egész Európát és nemzetközi karriert épített, nemrég azonban úgy döntött, Magyarországon állapodik meg.

A Megasztár korábbi csillaga úgy érzi, ma már a helyén van szakmailag.

„Elégedettnek érzem magam, úgy gondolom, hogy szakmailag a helyemen vagyok. Viszont nagyon hiányzott Magyarország, egyre erősebben húzott a szívem, ezért a párommal úgy döntöttünk, hogy hazajövünk. Itthon is szerencsét próbálunk, de a külföldi karriert nem adtam fel, hiszen ma nincs áthidalhatatlan távolság; amikor fellépés van, akkor repülőre szállok, és megyek énekelni.”

Mint kiderült, az OnlyFansre is regisztrált: a felnőttek körében igen népszerű platformon erotikus tartalmakat osztott meg magáról, némi tagsági díj ellenében

(Blikk)

(Borítókép: Bencsik Tamara. Fotó: YouTube)