Az év legszexibb pasijának választotta a People 2021-ben, a nők pedig máig oda vannak érte: Paul Rudd nemcsak sármosságának, kedvességének - és persze filmszerepeinek - köszönheti az emberek rajongását, hanem örök fiatalságának is. Nemrég azt is elárulta, mi a titka annak, hogy 20 éve szinte egy cseppet sem öregedett.

A hosszan tartó fiatalság titkát a Velvet is nem egyszer próbálta megfejteni. Írtunk már arról, milyen ételeket kerüljünk, beszámoltunk szakértői tanácsokról, illetve több híresség is kifejtette már a véleményét a témában, köztük Rubint Réka magyar fitneszguru, Jennifer Lopez, valamint egy külföldi modell, aki a mindennapos orgazmusra esküszik. Nem is olyan régen a Men's Health egy ismert férfit, Paul Ruddot faggatta arról, ő minek köszönheti korát meghazudtoló külsejét, hiszen a színész bár idén ünnepli 54. születésnapját, alig néz ki 34-nél többnek.

A fotókon is jól látszik, hogy néhány szemkörnyéki ráncon kívül a színész bőre szinte semmit sem öregedett az elmúlt 20 évben, ezért nem csoda, hogy sokan találgatni kezdtek, mi lehet a titka. Tagadhatatlan, hogy az emberek genetikája is nagyban szerepet játszik abban, hogy mennyire fog külsejükön az idő vasfoga, ám magunk is sokat tehetünk azért, hogy lassítsuk a folyamatot. Paul Rudd kapcsán úgy tűnik, vége a találgatásoknak, ugyanis a színész elárulta, nem tesz mást, 

csak alszik.

Az egészséges alvás mellett kiemelte ugyanakkor a diétát, valamint a súlyzós edzést és a kardiózást – szúrta ki a Player.hu.

Sokszor meg szoktak rá kérni, hogy küldjem el az étrendemet, meg arról kérdeznek, hányszor edzek egy nap, iszom-e alkoholt, eszem-e szénhidrátokat vagy hogy van-e olyan napom, amikor csalok. [...] Nos, az edzés legfontosabb része az alvás

– fogalmazott Rudd, aki a szakértőkkel egyetértve állítja: minimum 8 óra alvás mindenképpen szükséges a szervezet regenerációjához. Súlyzós edzésre heti általában heti 3-szor jár, ha pedig marad rá ideje, a kardiózást is heti rendszerességgel beépíti a mozgásba. A diétát nem veszi olyan szigorúan, főleg fehérjéből fogyaszt sokat: rengeteg tojást, lazacot és fehérje shake-et fogyaszt.

(Borítókép: Paul Rudd. Fotó: Getty Images)