Nőképről, anyaságról, hírnévről és a hűtlenségről is őszintén beszélt Gáspár Bea.

A Konyhafőnök VIP korábbi győztese, akit Gáspár Győző feleségeként ismert meg az ország a Győzike show című műsorból, úgy véli: idejétmúlt gondolkodás, hogy a roma kultúrában a nőknek férjük hűtlenségét is el kell tűrniük. Mint mondja, férjének volt egy másik nő is az életében a házasságuk alatt. Erre a viszonyra majdnem rá is ment a kapcsolatuk.

„Ez egy legenda, mert nem kell eltűrni. Elvárás, hogy tűrjél sokat. Én nem vagyok a roma közösség tagja, mindig a periférián mozogtam. Ezt lehet, hogy egyes embereknek el kell tűrnie, mert az anyósa vagy az apósa ott van a háttérben, és ők azt mondják, hogy ezt meg kell bocsátani a gyerekek miatt. A végtelenségig viszont nem.

Én akkor sem tűrtem el a megcsalást. A valós megcsaláskor ugyanis nem forgott a kamera.

Győzőnek volt nője, külön is költözött akkor tőlem. (...) Az az utolsó szempont, hogy egy nő mit érez. A gyerekeim végig velem voltak. A mai napig tudják, hogy az apjuk félrelépett. A benzinkutas kiröhögött, hogy külön mentem Győzővel. A címlapokon csak akkor jött le, hogy megcsalt a férjem, amikor csak eljátszottuk a show-ba. Nem rám haragudtak az emberek” – mondta Lakatos Levente Levente klubja című podcastjében a híresség, aki elmondása szerint nehezen tudott túllépni férje hűtlenségén.

(Blikk)

(Borítókép: Gáspár Bea. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)