Hírösszefoglalónkból kiderül, mi történt hazánk hírességeivel legutóbb. Tartson velünk!

Gáspár Bea

Megbánta két évvel ezelőtti gyomorműtétjét Gáspár Bea. A Hal a tortán háziasszonya azért vetette alá magát a gyomorszűkítő operációnak, mert orvosa kezdődő cukorbetegségre figyelmeztette. A híresség úgy érezte, segítségre van szüksége ahhoz, hogy ne hízzon tovább, ám mára megbánta, hogy kés alá feküdt.

„Örülök, hogy megálltam a hízásban, a műtét nélkül ez nem sikerülhetett volna. Azt azonban nem árt tudni: a gyomor képes valamennyire újra kitágulni, már csak a folyadékbevitel miatt is, így azzal számolni kell – főleg, ha valaki nem sportol –, hogy visszajön pár kiló. Viszont úgy gondolom, kevés túlsúllyal, főleg, ha az egészségünket nem veszélyezteti, még lehet boldogan élni. Nekem tökéletes a vércukorszintem, pedig a műtét előtt a pajzsmirigyproblémám miatt már kezdődő cukorbetegségre figyelmeztettek az orvosok. Ezért is döntöttem úgy, hogy kés alá fekszem, ráadásul Győző is nagyon féltett.

Ha valamiért megbántam, az éppen az ízlésem, ami sokat változott. Siratom a csípős ételeket, amelyeket annyira szerettem régen, és nem tudok már olyan nagy adagokat sem enni

– mondta a Story magazinnak Gáspár.

Tóth Andi és Marics Peti

Egyre komolyabb a szerelem Tóth Andi és Marics Peti között, akik a Story magazin szerint fiatalon szeretnének családot alapítani. A fiatal énekesek idén júliusban vállalták fel, hogy egy párt alkotnak, s bár románcukat sokan tiszavirág-életűnek jósolták, boldogságukat a rosszakarók sem tudják megtörni. Mindketten régimódiak, a jövőről is hasonlóan gondolkodnak.

„Szeretnék egy kertes házat, ahol lehet egy kutyám végre. Nagyon szeretnék egy rottweilert. Elsősorban a magam boldogsága ez az álomkép, de ha valaki társul mellém, aki épít, akivel boldogítjuk egymást, az még jobb. Nem rémisztene az sem, hogy fiatalon férjhez menjek és családom legyen” – nyilatkozta a lapnak korábban Tóth. Marics Istenes Bence YouTube-műsorában pedig pár hónapja azt mondta:

„Ha kapcsolatban vagyok, akkor annak csak úgy van értelme, ha azt komolyan veszem, és úgy érzem, annak lehet jövője. És tényleg álljunk úgy hozzá, hogy ne legyen megcsalás, figyeljünk oda egymásra, és nézzük meg, mit tudunk kihozni ebből az egészből.”

Istenes Bence

Az online térben is hírnevet szerzett magának Istenes Bence, aki amellett, hogy hosszú évek óta a hazai kereskedelmi televíziózás egyik legfelkapottabb alakja, egy sikeres podcast-sorozatra is büszke lehet. A műsorvezető, aki 21 éves kora óta van képernyőn, jelenleg az IstenEst negyedik évadán dolgozik a csapatával.

„Élvezem, hogy párhuzamos életet élhetek, mert szükségem van arra a kettősségre, amit a tévé és az internet világa ad. Mindig szerettem több lábon állni, a média különböző szegmenseiben megmutatni magam, legyen szó akár rádiózásról vagy éppen a kreatív ügynökségem vezetéséről. Ráadásul azt vettem észre, hogy minél idősebb vagyok, annál érdeklődőbbé és nyitottabbá válok.

Huszonévesen még nyilván nem voltak nagy üzleti terveim, világot megváltó ötleteim, csak sodródtam az árral, de most úgy érzem, kézben tudom tartani az életemet, és tudatosan tudom építeni a karrieremet.

Az IstenEst ebben remek lehetőséget nyújt számomra, hisz míg egy tévés produkcióban, ahol több száz ember dolgozik egy-egy műsoron, én csupán egy porszem vagyok, egy a sok közül, addig a podcastsorozatban minden felelősség rám hárul, így természetesen a sikert is sokkal inkább magaménak érzem” – fejtette ki Istenes a Best magazinnak.

VV Béci és Norina

Rácz Béla, azaz Young G és felesége, Mészáros Norina azért vállalta el a Nyerő Páros című sztárpárshowban való szereplést, mert úgy érezték, szükségük van valamire, ami kirántja őket másfél éve tartó kálváriájukból. A ValóVilág negyedik szériájában megismert rapper szerelmének betegsége mindkettejük életét átírta: a modellnél méhnyakrákot diagnosztizáltak. Mészárosnak januárban volt az utolsó nagy hasi műtétje, majd márciusban győződhetett meg arról, hogy legyőzte a rákot. Nincs szüksége utókezelésre sem. 

A műsorról úgy vélik, életre szóló élményt adott nekik, azt azonban nehezen viselik, mennyi bántást kapnak. Míg Mészárost súlya miatt támadják, addig párját azzal vádolják, hogy alkoholproblémái vannak.

„Nem értem, hogy annak tudatában, amin Norina keresztülment, hogyan bánthatják. Ráadásul ő egy gyönyörű nő, egy anyuka, aki alig másfél éve szült.

De hát én is megkaptam, hogy alkoholproblémáim vannak, hogy milyen apa az, aki ennyit iszik! Itt szeretném tisztázni, hogy nem vagyok alkoholista. Az éjszakázás a munkám velejárója, de nappal tisztességes családapa vagyok, aki hétköznap sosem iszik,

és aki ugyanúgy kiszedi a kakis pelenkát a gyereke alól, és ellátja a különféle teendőit, mint minden más szülő” – mondta a Storynak Rácz.

Schell Judit

Párkapcsolati coach lett Schell Judit, aki saját tapasztalatait felhasználva igyekszik segíteni másoknak. A színésznő azt követően tervezte újra az életét, hogy színész párjával, Schmied Zoltánnal két évvel ezelőtt különváltak. Schell előbb Spanyolországba költözött a gyerekeivel; eleinte nagyon élvezte, hogy minden nap láthatja a tengert, ám ez az euforikus érzés idővel csillapodni kezdett, és a kialakult új helyzetben már nehezen találta a helyét. Tavaly tervekkel, célokkal telve tért haza Magyarországra, és az egyik legkülönösebb álmát is megvalósította. Arról, hogy párkapcsolati coach lett belőle, a NőComment! korábbi adásában mesélt – írja a Best.

Opitz Barbi

Három hónap telt el azóta, hogy kikerült az internetre Opitz Barbi intim videója. Az X-Faktor korábbi győzteséről készült meztelen felvételt az énekesnő volt párja tette közzé bosszúból. A jellegzetes hajkoronájáról is elhíresült Opitz az állítása szerint évekkel ezelőtt készült videó kiszivárogtatása miatt feljelentést tett a rendőrségen. Az ügyben azonban egyelőre nem történt előrelépés.

Még nem került pont az ügy végére, továbbra is tart. Amikor megtettem a feljelentést, akkor a rendőrök mondták, hogy ez egy hosszadalmasabb folyamat lesz. Úgyhogy arra kértek, legyek türelemmel, mert ez akár évekig is elhúzódhat. (...) Nem tudok semmit arról, hogy behívták- és kihallgatták-e már a videóval kapcsolatban. Bízom benne, hogy ez hamarosan megtörténik!

– mondta a Borsnak exéről  Opitz.

Béres Anett

Már otthon lábadozik, ám hamarosan újra műteni kell Béres Anettet. A ValóVilágból megismert szőkeség lábából a tervezettnél hamarabb kell eltávolítani a rögzítő csavarokat, amelyek kiállnak keskeny lábfejéből. 

„Általában fél évig, vagy akár kilenc hónapig szokták bent tartani ezeket az eszközöket, nálam azonban a keskeny lábfejem miatt úgy döntöttek az orvosok, hogy hamarabb kiveszik. Egy hónap múlva műtenek megint, remélem, utána még könnyebb lesz majd a mozgás... (...) A csavarok, sajnos, kényelmetlenek, és kézzel is kitapinthatóak. Volt egy dudor a sarkamnál, amiről anyuval azt hittük, hogy csontkinövés, így elkezdtük masszírozni, hátha elmúlik. Persze, nem múlt el, az orvos pedig később azt mondta, ne is strapáljuk magunkat, mert ez a csavar, csak olyan keskeny a lábfejem, hogy kiáll belőle. Ezért is döntöttek a hamarabbi eltávolítása mellett” – magyarázta Béres a Blikknek.

Mint ismert, az egykori valóságshow-szereplő nyáron a barátnőjével, Sáfrány Emesével vett részt egy teaszeánszon, ahová lelki problémái miatt ment. Az ayahuasca-szertartás végül balul sült el, Béres súlyos sérüléseket szenvedett, az orvosok egy hatórás műtétet hajtottak rajta végre.

(Borítókép: Gáspár Bea, Tóth Andi. Fotó: Index/Trenka Attila, Velvet/Kaszás Tamás)